Nyhedsbrev 2017 nr. 9

Udgivet 23. oktober - læs her om:

  1. Juleølsmagning torsdag den 16. november
  2. Seneste arrangement - Årsmøde mandag den 9. oktober
  3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

1. Invitation til Juleølsmagning torsdag den 16. november

Igen i år vil Marinegården, Sognevej 35, 2605 Brøndby, danne rammen om vores juleølsmagning. Arrangementet starter kl. 18:00 og vi er selv spændte på hvilke oplevelser smagningen i år vil byde på. 

Vi håber at lokalet er tilgængeligt fra 17:00 som tidligere og at der kan købes øl til rimelige priser fra en velassorteret bar – når vi ved mere skriver vi til de tilmeldte.  

Pris 100 kr. pr. person. 

Sidste frist for tilmelding og betaling er torsdag den 9. november 2016 kl. 23:59. Tilmelding pr. mail til lokalafdeling.roedovre@remove-this.ale.dk og betaling til ølkontoen reg.nr. 1551 kontonr. 10136520 - husk begge steder at oplyse medlemsnummer og navn eller initialer. 

Håber vi ses til årets juleølsmagning! 

Højt Skum! 

Bestyrelsen

2. Årsmøde 9. oktober

35 medlemmer var mødt frem til årsmødet i World Cup Hallen, Rødovre Centrum og efter lidt spisning gik vi i gang med dagsordenen:

1. Valg af dirigent: Bjørn Sommer blev valgt.

2. Beretning om lokalafdelingen: Lokalafdelingsformand Kim Danø fortalte om arrangementer siden sidste årsmøde i oktober 2016, hvor 30 deltagende medlemmer besluttede at vi skulle overgå til at være en §14 lokalafdeling med selvstændig økonomi. November bød på juleølsmagning til 43 deltagere og 21 deltog i december i julefrokosten på Brewpub. 2017 startede med "ølrejsen til Bamberg" som 27 medlemmer havde valgt at deltage i. Laveste deltagelse - 15 - havde vi til "Gæt en øl" i februar, selvom præmien til vindende hold var betalt deltagelse i DM i blindsmagning i marts.

Marts bød også på foreningens generalforsamling i Odense med deltagelse fra vores lokalafdeling. I april arbejdede 22 medlemmer hårdt i Skålekøkken og 27 var en tur i Carlsberg Forsøgslaboratorium for bl.a. at indtage den nok dyreste smagsprøve vi nogensinde kommer i nærheden af.

Et ukendt antal Rødovre medlemmer deltog i Ølfestival i maj og 17 fik sult og tørst stillet til formandsgrill i juni, som også bød på besøg af Tour de Bier. I august tog 20 medlemmer på bustur til midtsjælland og sidst på måneden var nogle stykker til Køge Øldag. September bød på Øllets Dag hvor vi traditionelt stod i Vallensbæk og fik besøg af ca. 40 gæster, hvilket gav 3 medlemmer - og senere på dagen udvidede vi konceptet med et arrangement på Det Gamle Hundebad i Rødovre.

Formanden nævnte at vi har 478 medlemmer - lidt færre end sidste år - og af dem er 16,98% kvinder.

3. Aflæggelse af regnskab: Afdelingskasserer Steen Christiansen aflagde. Gjorde opmærksom på at formål ikke er at få overskud, men at bruge dem. På et spørgsmål om gaven fra Ejler bemærkede Ejler selv, at pengene skal bruges, da det er drikkepenge :-)

4. Valg af lokalafdelingsformand: Kim Danø genvalgt.

5. Valg af afdelingskasserer: Steen Christiansen genvalgt.

6. Valg af afdelingsnæstformand: Karsten Bredow Larsen genvalgt.

7. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige bestyrelsesmedlemmer: Genvalg af Bjarne Evald Nielsen, Michael Andersen og Preben Bensen. Nyvalg af Kurt Juul Carlsen.

8. Valg af afdelingsrevisor og –suppleant: Genvalg af Birte Bensen og Mette Radza Jensen.

9. Eventuelt: Herunder nævntes, at vi kan få lokaler I Vallensbæk til eksempelvis generalforsamling - Kilden kan bruges frem til 22:30.

Efter Årsmødet stod formanden for en ølsmagning:

Bryggerigaarden – Sorte Nat:Black lager, 5,0%

Fanø Bryghus – End, Begin: Black Saison, 6,3%, 19 IBU

Det Lille Bryggeri – Røgporter: Røget porter, 6,6%, 38 IBU 

Dragonfly – Orkla: Økologisk porter, 7,5% - Braunstein 

Vassingerød Bryghus – Odins Nætter: Imperial Stout, 8,0% 

Nørrebro Bryghus – The (good bad) Evil: Økologisk Imperial Porter, 10,0% - 79 IBU 

Fyne Ales/De Molen – Mills and Hills: Imperial Stout, 9,5% - 100 IBU 

Amager Bryghus – Double Black Mash 2017: Dobbeltmæsket Imperial Stout, 12,0% - 130 IBU 

Bryghuset No 5 – Sort Dessertøl: Hemmelig Dessertøl, 14-16% - 15 IBU 

3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for resten af 2017:

9. december Julefrokost på Brewpub

Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

Husk at medbringe smageglas til arrangementer!

- - - - - -

Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

 

 

 

Enkelte udvalgte fotos fra

Årsmøde

Se andre på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

Før årsmødet blev sulten stillet

Dirigenten styrer myndigt slagets gang

Der lines op til smagning