Nyhedsbrev 2018 nr. 7

Udgivet 27. september - læs her om:

 1. Indkaldelse til årsmøde 23. oktober
 2. Seneste arrangement - Bustur til Musicon Mikrobryggeri og Herslev Bryghus
 3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

   1. Indkaldelse til årsmøde tirsdag 23. oktober

   Årsmødet holdes i Kulturhuset Kilden, Nygårds Pl. 31, 2605 Brøndbyøster fra kl. 19:15 til ca. kl. 20:15 med dagsorden ifølge vedtægternes § 14 stk. 5:

   1. Valg af dirigent
   2. Beretning om lokalafdelingen
   3. Aflæggelse af regnskab
   4. Valg af lokalafdelingsformand
   5. Valg af afdelingskasserer
   6. Valg af afdelingsnæstformand
   7. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige bestyrelsesmedlemmer
   8. Valg af afdelingsrevisor og –suppleant
   9. Eventuelt

   På årsmødet skal vi bl.a. drøfte forslag til Årets Bryggeri. Afstemningen om den pris er ændret, så der kun kan stemmes på bryggerier indstillet af en eller flere lokalafdelinger.

   Før årsmødet er der fra kl. 18:30 til 19:15 mulighed for fællesspisning af lækker mørbradgryde med en grov kartoffelmos til, mixet salat, flutes & smør, hvis man tilmelder sig dette og forudbetaler 100 kr. eller 200 kr. Der serveres én øl til maden, medbring selv hvis du er mere tørstig.

   Efter årsmødet vil nuværende lokalformand fra kl. ca. 20:15-22:00 præsentere en ølsmagning med temaet mørke øl, hvis man tilmelder sig dette og forudbetaler 110 kr. eller 200 kr., jf. nedenfor. Husk at medbringe dit smageglas!

   Tilmelding til lokalafdeling.roedovre(at)ale.dk med navn og medlemsnummer samt oplysning om hvad man tilmelder sig (spisning og/eller ølsmagning). 

   Pris pr. stk.: 100 kr. for spisning ELLER 110 kr. for ølsmagning ELLER 200 kr. for spisning OG ølsmagning. Deltagelse KUN i årsmødet koster gratis og kræver ikke tilmelding. 

   Frist for tilmelding og betaling senest onsdag den 17. oktober kl. 23:59. Betaling skal ske til ølkontoen: reg.nr. 1551 kontonr. 10136520 - husk at oplyse medlemsnummer og navn eller initialer.

   2. Seneste arrangement - Bryggeri-bustur 15. september

   18 medlemmer havde valgt at bruge en lørdag eftermiddag i hinandens selskab på et tur til Roskilde området. På baggrund af det lave deltagerantal havde vi nedgraderet bussen for at spare lidt penge, så vi kom hinanden ved i en 20 personers.

   Kort efter afgang havde vi dagens første - og eneste quiz - gæt en køreøl. Da ingen umiddelbart gættede rigtigt måtte guiden komme med sin ledetråd i tre dele: inspireret af en arrangement i lokalafdelingen - holdt for 501 dage siden - og kun muligt med hjælp fra et medlem der var i bussen. Ingen gættede at det var 1883'ere.

   På Musicon Mikrobryggeri blev vi modtaget af Jonas, som fortalte om det meget nye bryggeris historie mens vi nød prøver af deres fortrinlige øl. Han kunne fortælle, at en af de store udfordringer er at få Roskildes indbyggere til at forstå, at der også sker noget syd for banen. Vi fik også en lille rundtur i bryggeriet, hvor Peter kunne fortælle om anlæg og tanke, som er produceret i Kina. Turdeltagerne kan kun anbefale andre at besøge Musicon.

   Fra et meget nyt bryggeri gik turen videre til et af de mere veletablerede, nemlig Herslev Bryghus. Vi blev modtaget af Claus som sendte de første par smagsprøver rundt, mens han begyndte at fortælle om bryggeriet og vi nød det forholdsvis lune vejr. Vi startede rundturen med en melding om at der var opstillet øl rundt omkring, men det var ikke nogen skattejagt, for Claus havde selv sat dem frem. Af de mange gode smagsoplevelser blev den ene taget direkte fra tanken, så kan det vist ikke blive mere friskt.

   Efter større og mindre indkøb i gårdbutikken vendte vi tilbage til en lettere utålmodig chauffør, men vi var da mindre end et kvarter forsinket da vi veltilfredse nåede tilbage til Rødovre station.

   3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

   Resten af 2018 ser lige nu således ud:

   23. oktober holder vi årsmøde - se ovenfor
   12. november byder vi på juleølsmagning og 
   8. december er der julefrokost på Brewpub

   Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

   Husk at medbringe smageglas til arrangementer!

   - - - - - -

   Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

    

    

    

   Enkelte udvalgte fotos fra

   Bustur

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

   Jonas fortæller om Musicon ...

   ... Claus fortæller om Herslev ...

   ... blandt mange gode øl smagte vi denne.