Nyhedsbrev 2019 nr. 4

Udgivet 21. maj - læs her om:

 1. Tilmelding til Sommergriller i formandens have 15. juni
 2. Ølfestival
 3. DM i Håndbryg 2019
 4. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

   1. Sommergriller i formandens have

   Lørdag den 15. juni kl. 17.00 mødes vi i formandens have til en hyggelig aften med masser af herlig mad og drikke. I øjeblikket står en hvid gærspand i Kims badekar og bobler lystigt, og forhåbentlig når denne kemiske proces at blive til en frisk New England IPA.

   Hvis du har lyst til at komme tidligere, falder der nok en ekstra forfriskning af – til gengæld bliver du uden tvivl sat i sving med forberedelserne, fx borddækning, salatsnitning, grillrensning eller ølskænkning.

   I skrivende stund kendes den præcise menu ikke, men tidligere deltagere kan sikkert genkalde sig lækker grillmad i alle afskygninger, behørigt garneret med lækker øl.

   Adressen er Ny Mæglergårds Allé 40, 2660 Brøndby Strand (der kan tilbydes transport fra Brøndby Strand station, hvor S-tog og flere busser har stoppested).

   På grund af endnu en generøs donation fra vores trofaste medlem Ejler Larsen kan deltagerprisen holdes helt nede på 100 kr. pr. person ALL INCLUSIVE! Bindende tilmelding pr. mail til lokalafdeling.roedovre@ale.dk og overfør 100 kr. pr. person til ølkontoen reg.nr. 1551 konto-nr. 10136520 senest søndag den 9. juni. HUSK at skrive dit medlemsnummer på indbetalingen OG i tilmeldingsmailen!!!

   Medbring dig selv og tøj til lejligheden (hvis vejret arter sig, skal vi være udendørs). Det er ikke nødvendigt at medbringe smageglas, men tag gerne en enkelt eller to af dine yndlingsøl med!

   Hvis du har spørgsmål – eller har du en leg/opgave/anden aktivitet – eller vil du gerne hentes på Brøndby Strand station – er du meget velkommen til at kontakte formanden på tlf. 20 93 22 93.

   Vi håber at se rigtig mange medlemmer – formandens kone sætter dog grænsen ved 30 deltagere, så vent ikke for længe med at tilmelde dig!

   Højt sommerskum!
   Kim Danø

   2. Ølfestival

   Der er nu kun 2 dage til Ølfestival 2019 åbner dørene. Lige nu i skrivende stund har udstillerne registreret 889 forskellige øl, så der burde være noget for enhver.

   Ud over udstillere fra lokalafdelingens område er vi også "repræsenteret" gennem Herlev Håndbryggerlaug, som bemander Håndbryggerstanden fredag fra 15 til 20:30.

   Billetter kan stadig fås i forsalg til torsdag - men der er også stadig åbninger for frivillige!

   3. DM i Håndbryg 2019

   Region København afholder Sjællandske Mesterskaber i håndbryg 2019, lørdag den 16.11.2019 kl. 10.00 – kl. 18.00 på Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg.

   Det er os i den forbindelse en fornøjelse at invitere alle håndbryggere i regionerne København, Midtvestsjælland, Nordsjælland og Storstrøm til at deltage. 

   Er du håndbrygger, og har du lyst til at deltage med noget af dit håndbryggede øl, kontakt da venligst Lars B. Jespersen via lars.b.jespersen@ale.dk eller via tlf. 20 70 17 48. 

   Du vil så modtage nærmere beskrivelser af arrangementet og den tilknyttede konkurrence.

   Da pladsen er begrænset, vi regner med at have plads til 30 håndbryggere, beder vi venligst om din tilmelding senest den 19.10.2019. 

   Der vil senere blive udsendt en mail til ølentusiaster, der er interesseret i at deltage som ølsmagere og naturligvis også en bøn om frivillige til gennemførelse af arrangementet.

   4. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

   Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for første halvår 2019:

   15. juni Formandsgrill (tilmelding åbnet)

   Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

   Husk at medbringe smageglas til arrangementer! 

   - - - - - -

   Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

    

    

   Enkelte udvalgte fotos fra

   Formandsgriller 2018

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

   Vejret var med os - altså til at samles i haven ...

   ... maden blev indtaget indendørs, ledsaget af sang.