Nyhedsbrev 2020 nr. 1

Udgivet 2. februar - læs her om:

  1. Næste arrangement – mørkesmagning – 5. marts
  2. Seneste arrangement – Gæt en øl
  3. Skålekøkkenets fremtid
  4. Ølfestival – sessioner og frivillige
  5. Annonce
  6. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

      1. Næste arrangement – mørkesmagning – 5. marts

      Kom til mørkesmagning, - ikke at forveksle med blindsmagning, hvor du kan se det du putter i munden - det kan du ikke her, da det foregår i mørke. Alle dine andre sanser - ud over smagssansen komme i arbejde. Forestil dig at høre eller føle det du får at drikke og spise. Det er en fed oplevelse.

      Vi skal smage 7 øl samt indtage en let anretning til de fem af øllene. Den lette anretning kan ikke betragtes som et fuldt måltid, men er appetizers til den øl, der skal smages.

      For god ordens skyld skal det nævnes, at det har været umuligt at finde egnede lokaler, der kunne mørklægges. Derfor foregår mørkesmagningen med ansigtsmaske på.

      Denne aften får du for 200 kr. og du melder dig til på https://doeroedovre.nemtilmeld.dk/4/ senest torsdag den 27. februar kl. 23:55. HUSK at medbringe dit eget smageglas!

      2. Seneste arrangement – Gæt en øl

      Igen i år havde lokalformanden været en tur i Allerød og hevet ned fra hylderne. Det blev til 10 øl, der hver indgik et spørgsmål med tre mulige svar.

      3 hold endte med 5 rigtige og måtte ud i en ekstra runde, hvor du ud fra en smagsprøve skulle gætte land, bryggeri, øltype, alkoholprocent etc. Efter et års fravær på tronen blev mesterskabet igen vundet af ’Vestegnens Helte’: Grethe og Bjarne Nielsen og Michael Andersen.

      3. Skålekøkkenets fremtid

      De seneste år har Brøndbyvester Bryggerlaug inviteret os med til at lave mad med øl i et lokale de havde lånt af kommunen. Denne mulighed har kommunen desværre lukke for, så lige nu hænger vores traditionelle arrangement i en tynd tråd.

      Bestyrelsen er ved at undersøge andre muligheder, men er der gode ideer blandt medlemmerne hører vi det meget gerne. Vi plejer at være fordelt ved 4 kogeøer mens vi tilbereder og så have et tilstødende lokale af spise i. 

      Vi har tre datoer i spil: 18. april, 25. april eller 2. maj.

      4. Ølfestival – sessioner og frivillige

      Nu er der snart ølfestival og som noget nyt er fredag og lørdag delt i to sessioner for at give flere gæster mulighed for at komme ind til de eftertragtede dråber. Det har givet anledning til en del kommentarer, bl.a. at man ikke har så lang tid uden at købe billet til to sessioner.

      Men her kommer vi så med et godt tilbud. Kom gratis ind alle dage! Få mad! Få poletter! Få en gave! Hvordan? Bliv frivillig. Men hvad ligger der i at være frivillig? Du kan læse en meget mere her: https://ølfestival.dk/frivillig/

      5. Annonce

      Et medlem har skrevet til lokalformanden om vi kunne formidle information om, at han gerne vil af med en lille, men speciel samling – alt kan læses her: http://www.hoexbroe.dk/oel/oel.htm

      6. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

      Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for første halvår 2020:

      28. marts - Bustur
      18. april - Skålekøkken
      6. juni - Håndbryg introduktion
      27. juni - Formandsgrill

      NB datoerne kan ændre sig, da alle aftaler ikke er på plads.

      Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

      Husk at medbringe smageglas til arrangementer! 

      - - - - - -

      Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

       

       

      Enkelte udvalgte fotos fra

      Gæt en øl

      Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

      Svære spørgsmål ...

      ... bl.a om hvilken region af Belgien denne kommer fra ...

      ... alle svar ...

      ... dem, der kunne flest.