Nyhedsbrev 2020 nr. 4

Udgivet 31. marts - læs her om:

 1. Mindeord
 2. Næste arrangement

   1. Mindeord

   Lokalformanden har for kort tid siden modtaget det triste budskab om, at vores medlem Ejler B. Larsen er død i en alder af 71 år.

   Ejler sov stille ind i starten af sidste uge af hjertestop mens han sov. Mange kendte Ejler som den stille, men meget humoristiske mand, som udover kærligheden til det gode øl også var meget entusiastisk i en whisky-loge, som han var medlem af i mange år.

   I lokalafdeling Rødovre vil Ejler efterlade et stort savn. Ikke kun med hans rundhåndede donationer, som blandt andet har gjort det muligt at arrangere busture til spændende bryggerier, men også med hans altid smittende humør og gode historier.

   Formanden og hans hustru har kendt ham i over 30 år, og har på samme måde rigtig mange minder fra folkedansens verden, hvor Ejler har svunget benene i næsten hele sit liv.

   Den bedste beskrivelse (og sidste hilsen) til Ejler vil være et citat fra formandens Facebook-side: Der bliver hyggeligt i himlen, både med dans, øl og whisky!

   Hvil i fred, kære Ejler

   2. Næste arrangement

   Med baggrund i den seneste udvikling er det besluttet allerede nu at Skålekøkken ikke bliver til noget i denne omgang. Der går meget tid med planlægning og indkøb, og det er alt for usikkert i forhold til om vi overhovedet må samles flere end 10 i starten af maj - og om vi overhovedet har et lokale at kunne være i.

   Jeres redaktør kan i stedet anbefale deltagelse i online smagninger. People Like Us har holdt et par stykker og har igen på lørdag den 4. april. Vores næsten lokale Amager Bryghus er sammen med 11 andre bryggerier leverandører til en online smagning fredag den 10. april. Wordenskjolds Ølklub har smagning med Herslev Bryghus den 11. april, og der kan helt sikkert findes flere.

   Ellers er lokalafdelingens næste arrangement Formandsgrill den 27. juni. Formanden har overfor bestyrelsen luftet tanken om at det måske kunne blive lidt 'Skålekøkken' inspireret så deltagerne skal medvirke, men da det ikke vides om fruen er taget i ed, så må endelig afklaring af tidspunkt endnu stå hen i det uvisse.

   Enkelte udvalgte fotos fra

    

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

   Æret være Ejler's minde