Nyhedsbrev 2020 nr. 5

Udgivet 13. juni - læs her om:

 1. Næste arrangement - bliver ikke formandsgrill
 2. Terminalen
 3. Håndbryggerintro
 4. Øllets Dag
 5. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

   1. Næste arrangement - bliver ikke formandsgrill

   Selvom landet er ved at åbne så småt og vi må samles 50, hvilket er mere end vi på noget tidspunkt har været til formandsgrill, så har formand og frue vurderet at vi ikke kan sidde det normale deltagerantal forsvarligt indendørs. Bestyrelsen har derefter vurderet at vi ikke kan finansiere en tilbygning, så konklusionen er, at formandsgrill 2020 ikke bliver holdt. Til gengæld kommer her en opfordring:

   2. Terminalen

   Der er kommet et nyt spændende ølsted i lokalafdelingen. Det ligger Korsdalsvej 111, 2610 Rødovre. Du kan læse meget mere på deres Facebook side som godt kan åbnes uden at have en profil på Facebook.

   Når vi nu ikke kan samles i formandens have, så kan vi da ses i Terminalen. Bestyrelsen har en målsætning om at være repræsenteret lørdag den 27. juni fra kl. 14 til den sidste ikke kan holde mere. Der er ingen tilmelding til denne dag - og dermed heller ikke nogen indbetaling - alt er for egen regning (og risiko).

   3. Håndbryggerintro

   Sidst i august har det været planen at Brøndbyvester Bryggerlaug ville invitere os til introdag, men højst sandsynligt bliver denne dag udskudt.

   4. Øllets Dag

   Den første lørdag i september har vi traditionelt holdt Øllets Dag i foreningen. Og 5. september satser vi på at kunne holde en dag meget lig sidste år - selvfølgelig med overholdelse af retningslinjer til den tid.

   Stedet er igen Det Gamle Hundebad, Rødovrevej 79, 2610 Rødovre (FB) og igen bliver der mulighed for at smage øl man ikke har smagt før - og nok heller ikke kommer til at smage igen! Det bliver som de seneste år håndbryggernes dag, så hvis du er håndbrygger og har lyst til at få andres bedømmelse, så kontakt snarligt lokalformanden.

   5. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

   Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for andet halvår 2020:

   Beer Walk
   5. september - Øllets Dag
   22. oktober - Årsmøde
   16. november - Juleølsmagning
   12. december - Julefrokost

   NB datoerne kan ændre sig, da alle aftaler ikke er på plads.

   Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

   Husk at medbringe smageglas til arrangementer! 

   - - - - - -

   Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

    

    

   Enkelte udvalgte fotos fra

   Øllets Dag 2019 

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.