Nyhedsbrev 2020 nr. 7

Udgivet 7. september - læs her om:

 1. Næste arrangement - BeerWalk 2020
 2. Øllets Dag
 3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

   1. Næste arrangement - BeerWalk 2020

   Lørdag den 26. september byder vi på en anderledes øl-oplevelse. Ofte sidder vi allesammen tæt og indendørs. Denne gang er vi det meste af tiden udendørs og i mindre hold.

   Vi udnytter, at der i Hvidovre og Avedøre er fire bryggerier vi kan besøge til fods.

   Turen starter hos Hvidovre Bryghus, Byvej 83D, 2650 Hvidovre. Første hold mødes 13:00, næste hold 13:30 - og så må vi se hvor mange hold vi deles op i. Alle tilmeldte vil få det oplyst kort efter tilmeldingsfristens udløb. Henrik byder på tre smagsprøver (husk at medbringe smageglas!) og historier om bryg og bryghus inden vi går 300 meter til

   Slowburn Brewing Co-op, Byvej 55, 2650 Hvidovre, som lige har holdt sin 1 års fødselsdag. Her bydes vi også på tre smagsprøver af medarbejdere og ejere, Amalie, Stefano og Andrew, som måske også vil fortælle lidt om den specielle selskabsform. Vi tager en dyb indånding og bevæger os ud på dagens længste tur på 1,6 km til

   BenzoBrew, Ketteholm 65, 2650 Hvidovre. Michael nævner, at det måske er Danmarks mindste bryggeri - sidste års deltagere kan klart nikke til at det er det mindste på turen. Ikke desto mindre kan vi også her nyde 3 smagsprøver før vi går sidste etape på 1,3 km til

   Spybrew, Arnold Nielsens Boulevard 71, 2650 Hvidovre - bemærk ny adresse siden sidste års tur. Jens er nemlig kommet op af kælderen og ind i større lokaler, hvor det er svært at leve op til "øl brygget i al hemmelighed". Efter tre smagsprøver tænker vi at der er mulighed for at købe en fadøl inden hjemturen.

   Disse fire besøg kan du deltage i for 120,- og tilmelding foregår via doeroedovre.nemtilmeld.dk/5/ senest 19. september. Af hensyn til plads går vi i hold og det er muligt i kommentarfelt at give ønsker til eksempelvis at gå sammen med nogle andre navngivne deltagere.

   2. FANTASTISK!

   Sådan må overskriften lyde på beskrivelsen af Øllets Dag på Det Gamle Hundebad 5. september.

   De medvirkende håndbryggere havde brygget noget FANTASTISK spændende og velsmagende øl i alle afskygninger. I alt blev der medbragt 21 forskellige øl på fad, flasker og dåser.

   Vi var FANTASTISK heldige med vejret – det blev kun til nogle få regndråber i løbet af eftermiddagen – de fleste kom mens vi stillede op og gjorde klar til dagens fest.

   Selv om der var rigtig mange gæster forbi, var alle FANTASTISK opmærksomme på afstandsregler osv., og alle var tålmodige og tog hensyn til hinanden – TAK FOR DET!

   Vi havde i år spredt skænkeområdet for at mindske de lange kødannelser, så flaske- og dåseøl blev serveret inde i baren, mens fadøllet flød lystigt i den opsatte pavillon i indkørslen. Begge steder havde håndbryggerne en FANTASTISK atmosfære at arbejde i, og der var mange rosende ord fra de nysgerrige smagere.

   Denis (Hundebadsejer og fritidskok med meget mere) havde kreeret nogle FANTASTISK lækre pulled pork-sandwiches, og det var småt med rester til Hundebadsfamiliens aftensmad.

   Der blev udskænket FANTASTISK mange smagsprøver. Langt over 700 smageglas blev langet over diskene.

   Mindst 3 nye medlemmer valgte at melde sig ind i vores FANTASTISKe forening på dagen – heraf 2 kommende unge håndbryggere. Stort velkommen til jer alle!

   I løbet af dagen aftalte vi en FANTASTISK rabataftale med Hundebadets helt egen barmutter, Nete, således at alle DØE-medlemmer fremover får 10% rabat på stedets fadøl (til eget brug) ved fremvisning af gyldigt medlemskort. Der mangler dog lidt papirarbejde, før aftalen bliver helt officiel og kommer på www.godeoelsteder.dk og på vores lokalafdelings-side på www.ale.dk.

   Mange tak til både Nete og Denis for et FANTASTISK samarbejde og for de løse tøjler og den altid tilstedeværende ja-hat.

   Sidst men ikke mindst: Tusind tak for hjælpen til de FANTASTISKe hjælpere, som knoklede før, under og efter arrangementet – uden jer ingen Øllets Dag!

   3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

   Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for andet halvår 2020:

   22. oktober - Årsmøde
   16. november - Juleølsmagning
   12. december - Julefrokost

   Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

   Husk at medbringe smageglas til arrangementer! 

   - - - - - -

   Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

    

    

   Enkelte udvalgte fotos fra

   Øllets Dag 

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.