Nyhedsbrev 2020 nr. 8

Udgivet 6. oktober - læs her om:

 1. VIGTIG INFORMATION OM ÅRSMØDET 22. OKTOBER
 2. BeerWalk 2020
 3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

   1. VIGTIG INFORMATION OM ÅRSMØDET 22. OKTOBER

   Vi har i lokalbestyrelsen besluttet, at årsmødet gennemføres som planlagt, men spisningen før årsmødet og den efterfølgende ølsmagning aflyses. Dette valg er truffet ud fra et tryghedshensyn og for at sikre, at vi kan overholde de gældende afstandskrav. 

   Årsmødet afholdes 22. oktober kl. 19.00 på Terminalen, Korsdalsvej 111, 2610 Rødovre. For at vi ved hvor mange der møder op, opfordrer vi til at tilmelde sig på NemTilmeld via dette link: https://doeroedovre.nemtilmeld.dk/6/ senest 21. oktober kl 16. Som altid er deltagelse i årsmødet gratis.

   Dagsorden til årsmødet kan findes på side 79 i ØlentusiasteN nr. 117 (§ 14-afdeling).

   For at spare på de meget høje lokaleudgifter afholdes årsmødet i et opvarmet telt lige udenfor Terminalen. Derfor kan det være en god idé at klæde sig lidt varmere på end man normalt vil gøre. Vi sørger selvfølgelig for at stole og borde opstilles, så alle myndighedskrav overholdes. Til gengæld byder afdelingen på en gratis øl pr. deltager fra Terminalens glimrende udvalg. Nærmere besked fås ved ankomsten.

   På årsmødet skal vi beslutte hvilket bryggeri vi vil indstille til Årets Bryggeri. Alle medlemmer opfordres til at indstille én kandidat til Årets Bryggeri – også selv om man ikke deltager i årsmødet. Indstillingen skal helst indeholde en begrundelse for indstillingen, men det er ikke strengt nødvendigt. Indstillingen skal sendes til lokalafdeling.roedovre@ale.dk senest søndag den 18. oktober kl. 23.59. På selve årsmødet foretages afstemning blandt de 5 bryggerier, som har fået flest indstillinger fra medlemmerne.

   Til orientering kan nævnes, at alle nuværende lokalbestyrelsesmedlemmer gerne tager endnu en tørn, men stiller naturligvis kandidaturet til rådighed, hvis andre vil prøve kræfter med bestyrelsesarbejdet.

   Terminalen har bekræftet, at der vil kunne købes pitabrød og flæskestegssandwich på dagen - følg evt. selv med på Facebook: https://www.facebook.com/Terminalen-101344928092635.

   2. BeerWalk 2020

   39 medlemmer havde tilmeldt sig en anderledes øl-oplevelse lørdag den 26. september. Ofte sidder vi allesammen tæt og indendørs, denne gang var vi det meste af tiden udendørs og i mindre hold for til fods at besøge fire bryggerier i Hvidovre og Avedøre.

   Turen startede hos Hvidovre Bryghus, hvor Henrik bød på smagsprøver og historier om bryg og bryghus inden vi gik 300 meter til

   Slowburn Brewing Co-op, hvor Amalie kunne fortælle lidt om deres specielle selskabsform - og de tilbudte smagsprøver. Vi tog en dyb indånding og bevægede os ud på dagens længste tur på 1,6 km til

   BenzoBrew, hvor Michael kunne byde på lidt fast føde og flydende smagsprøver fra Danmarks måske mindste bryggeri. Herfra gik vi dagens sidste etape på 1,3 km til

   Spybrew, hvor Jens kune byde velkommen i sit nye bryggeri. Udstyret med et smagebræt hørte vi nærmere om de nye lokaler og kunne derefter købe hotdogs og fadøl inden hjemturen.

   Alt i alt en vellykket dag!

   3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

   Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for andet halvår 2020:

   16. november - Juleølsmagning
   12. december - Julefrokost

   Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

   Husk at medbringe smageglas til arrangementer! 

   - - - - - -

   Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

    

    

   Enkelte udvalgte fotos fra

   BeerWalk 2020

   Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.