DØE Roskilde tur til Braunstein 14/2-07

Efter vi flere gange havde kigget efter på havnen om der var flere på vej, bød formanden velkommen til de  19 fremmødte. Han mindede lige om tidspunktet for sidste tog til Roskilde, og sagde at vi efter rundvisningen jo skulle inspicere Hugo´s, hvor der ville blive serveret en øl som en del af arrangementet.
Ordet blev givet videre til Michael Braunstein, som fortalte historien bag det flotte bryggeri og hvorfor de havde valgt at brygge netop  de øl der var på programmet.
Da de købte deres brygudstyr fulgte der et destilleri med i købet, det var ikke sat op endnu, men de havde gjort de forberedende øvelser. Der var hentet træfade både i Portugal og Frankrig. De havde også fået fremstillet et fad af dansk træ. De lovede at vi kunne få lov til at smage ølsnaps til årets ølfestival.

Så var tiden kommet til en tur rundt i "pilsner" bryggeriet - jo for der var temmeligt koldt i både gærrummet og lager lokalet. Jeg hørte ikke mange spørgsmål, så folk må have fået "hvad de kom efter". Efter rundvisningen var det tid til at smage på deres produkter. Deres "Winter Bock" var ret populær, men der røg da også et par glas pilsner over den fine bar i gæste lokalet.
Lokalformanden
Jim Nielsen