Ølsmagning i Valhal

3. lørdag i januar bliver der hvert år arrangeret ølsmagning i Frederikssund, vi havde igen i år en "bustur" med offentlig bus og tog.

Lørdag d. 31. januar var der arrangeret en fællestur til ølsmagning i Frederikssund. Vi mødtes foran stationsbygningen i Roskilde, så vi kunne nå en bus klokken 10. De 13 fremmødte drog af sted med højt humør. I Ølstykke skiftede vi bussen ud med et S-tog, for at køre det sidste stykke til Frederikssund, fra stationen var der en lille gåtur til Valhal, hvor ølsmagningen blev afholdt. Vi var fremme et par minutter efter den officielle åbning, som bliver bekendtgjort af et par lurblæsere.
Indenfor var der mulighed for at smage øl fra:
Holbæk Bryghus
Roskilde øl / Det lille Bryggeri
Braunstein
Hornbeer
Halsnæs Bryghus
Herslev Bryghus
Wiibroe / Jacobsen
Skovlyst
Ice Cap Beer
Wintercoat
Ølsmeden
Og de lokale håndbryggere
Under ølsmagningen så vi flere fra Roskilde lokalafdeling, der var taget til arrangementet på egen hånd. Alle var enige om ølsmagningen har en god og overskuelig størrelse, så mon ikke vi ses deroppe igen til næste smagning, tredje lørdag i januar.

Der var "åben" hjemtransport, da ikke alle havde afsat lige meget tid til dagens ølsmagning. Jeg tror et par billeder fortæller alt.