Ingen blev søsyge!

Lokalformand Jim havde taget en passende T-shirt på i dagens anledning. Bemærk redningskransen til højre...

Turen blev gennemført i forenklet udgave efter forviklinger. Hvori disse bestod fremgår af den skillingevise, som undertegnede flikkede sammen samme dags formiddag:

Medlemmets vise
(Melodi: Admiralens Vise fra operetten Pinafore)

Som øl’tusiast fik jeg det råd
at jeg sku’ ud at sejle med en rigtig båd
Og dagen kom med helt fantastisk vejr
så jeg glædet mig afsindigt men hør bare her
(Kor: Han glædet sig afsindigt men høre bare her)
Fordi vandet var forsvundet så var båden væk
Det var lisså slemt som om den helt var sprunget læk
(Kor: Fordi vandet var forsvundet så var båden væk
Det var lisså slemt som om den helt var sprunget læk)

Så ringed’ min formand’ han var helt fra den
han ku ikke forstå hvor vand var taget hen
Han gik dog resolut et sted og banked’ på
Og dermed kom vi her, det kan I godt forstå
(Kor: Og dermed kom vi her, det kan vi godt forstå)
Moralen den må være spar det dyre vand
Lad os hygge os med øller på det flade land
(Kor: Moralen den må være spar det dyre vand
Lad os hygge os med øller på det flade land!)

Prammen vi skulle have sejlet med stod nemlig på grund. Brisen fra øst, som havde givet os et så pragtfuldt vejr, havde desværre også blæst vand ud af fjorden. Ikke meget, måske 20 cm, men det var nok. Trods gentagne forsøg lykkedes det ikke at få prammen bragt flot. Da det stod klart søndag formiddag gik lokalformand Jim på jagt efter et nyt sted. Det blev Sejlerklubben, som lagde lokale og gårdsplads til. Tak!

Alle billeder kan klik-forstørres!

Dagens guide, Carsten Berthelsen, blev lidt lang i ansigtet da han kom. I sin indledning fortalte han, at han havde glædet sig til – og ikke mindst forberedt – en bådtur. Men han kom nu godt rundt fjorden alligevel og i den sædvanlige stil. Der blev virkelig grinet igennem!

Som en kompensation blev prisen sat ned, endvidere var der enhedspris for alle, medlemmer såvel som ikke-medlemmer. I prisen var et par øl efter eget valg og et par sandwiches. STOR ROS til familien Rasmussen for kreative sandwiches! Der var 3 forskellige slags brød at vælge mellem (fra grovt til lyst) samt flere slags pålæg (kylling, skinke, rullepølse og roastbeef. Og så smagte de lige godt, som de så ud! Øllerne faldt også i smag.

Af fadøl var der Gorms Bryg fra Herslev, de lokale bryggerier var i øvrigt repræsenterede med Swing fra DaCAPO og FinAle fra GB. Ellers var der Pilsner fra Braunstein (Køge) og Longship fra Heimdal og fra Jylland var hentet Enebær Stout fra Grauballe. De faldt alle i smag, om end de ikke nødvendigvis blev drukket i den rækkefølge, som Carsten Berthelsen havde anbefalet.

Alle billeder kan klik-forstørres

Carstens indledning blev holdt inde, derefter blev borde og stole flyttet ud, og alle slog sig ned og hyggesnakkede med hinanden. Der blev flyttet godt rundt mellem folk! Nogle slog sig også ned på molen og nød solen med en øl i hånden. Kan man ønske sig mere?

Ølbaby Mads Johansen og hans mor

Ja, det skulle da lige være at få et uventet – men meget glædeligt – besøg af ”vor” ølbaby, som skal hedde Mads Johansen, kan vi hilse og sige! Nu har vi fulgt hans hans mor gennem hele graviditeten (selv om vi savnede hende på seneste medlemsmøde), så vi føler jo lidt, at det også er vor (lokalafdelingens) baby. Men på vort seneste møde lå moderen på fødestuen, så hun er tilgivet. Vi ønsker stort TIL LYKKE til de stolte forældre!

En god dag lakker mod slut

Joar Kanne, lokalnæstformand

Alle fotos kan klik-forstørres
Jan og Christian stod for hhv. bar og sandwiches. Alle bileder kan klik-forstørres