Portrætter fra Den Lune Stol

På denne side vil vi løbende portrættere de personer, som har været gæster i Den Lune Stol.

Ved at klikke på billedet går du direkte til referatet af samtalen i Den Lune Stol

Torben Steenberg
Anders Evald
Anne-Mette Meyer Pedersen
Anders Kissmeyer
Carsten Berthelsen
Klaus Seiersen
Lotte Larsen
Michael Knoth
Ole Madsen
Tore Jørgensen

FAVORITØL

Circlemaster

Golden Pale Ale

fra Wychwood.

Det var endnu, et af disse her og nu køber trang, at jeg tog denne, engelske øl, ned fra hylden i min lokale Kvickly. Oprindelig skulle jeg kun have købt 800 gr. Oksekød til en 50’er på tilbud, men det glemte jeg alt om da jeg havde set denne øl.

Stor var min forventning, da jeg senere på aftenen åbnede denne, Golden Pale Ale,. Farven er over i det rav/orange, lettere uklar, duften er let blomster/citrus og smagen er først lidt blomsterartigt og derefter kommer så den velkendte engelske bitterhed, styrken er 4,7 %.

Wychwood er i øvrigt også dem med bla. Hobgoblin, Fiddler’s Elbow, Black Wych m.m.

På bag etiketten står følgende: Circlemaster is brewed using organically grown plumage archer barley malt, Target hops are added to create a beer of execeptional taste & character. The Circle Master conducts a melody of refreshhing citrus & deligthful malt flavour rounded off with spicy bittersweet finish.

Per Larsen

Medlem 7236

MENS VI VENTER

på din favoritøl viser vi dette foto, som ved første øjekast kan ligne en kirke. Men vi er i Tyskland, i eller ved Bamberg (det ved lokalformanden, som har taget fotoet), og det er altså et bryggeri.

Billedet kan klik-forstørres