Medlemsmøde 21. januar

Lokalformand Søren indledte med at meddele et beklageligt afbrud fra Lotte Fang. Hun var desværre blevet syg, og derfor gik vi glip af foredraget som de tidligere bryggerier i Roskilde. Det var formentlig hovedårsagen til, at kun 26 medlemmer var mødt op.

Søren henstillede om, at så mange som muligt deltog i generalforsamlingen for at vise at vi er en stærk og dynamisk lokalforening. Derefter nævnede Søren medlemstallene og gav derefter ordet videre til lokalnæstformanden – undertegnede.

Jeg gentog de vigtigste medlemstal. På landsbasis har foreningen pr. 14. januar 8.219 medlemmer, en vækst på 61% siden sidste år. Regionen har 727 medlemmer, en fremgang på 67% og lokalafdeling Roskilde har 341 medlemmer, en fremgang på 66%. Det placerer os på en 7. plads blandt alle lokalafdelingen, kun overgået af de store københavnske (Ø og V) samt Århus C, Aalborg, Rødovre og Kgs. Lyngby.

Da nu Lotte ikke havde kunnet komme, hvilket vi var blevet orienteret om aftenen dagen før, havde jo jeg udvidet min ellers planlagte beretning om norske julebryg til et foredrag om Nordmænd og Øl. I foredraget indgik også gode råd om bilkørsel i Norge, nordmænds generelle indstilling til danskere (den er meget positiv), nordmænds indstilling til alkoholpolitik (sær…) samt en orientering om norske øl generelt og julebryg specielt. Det hele med masser af eksempler (men desværre ingen smagsprøver).

Næste medlemsmøde er den 11. februar, også kl. 1930 på Elmer’s. På programmet den dag står blindsmagning af mindre danske bryggerier. Det kan godt gå hen og blive interessant! Man skal ikke genkende øllerne, men alene bedømme dem.

Det skulle vel være det hele for denne gang. Vi ses på Elmer’s!

 

BEMÆRK

Der blev ikke taget billeder under dette medlemsmøde