Medlemsmøde hos Bjergtrolden

Det er jo altid spændende at se hvordan et nyt mødested bliver modtaget, og denne gang var ingen undtagelse. Bjergtroldens nye lokaler skulle "indvies". Da jeg ankom et par minutter over syv, sad der fem medlemmer i gårdhaven og nød en øl og det fine vejr, mødet starter halv otte og tyve minutter over syv var der kun omkring ti fremmødte. Men så væltede det ind af porten, så vi måtte finde flere stole frem, det lykkedes at få siddeplads til alle fyrre.

Jim bød velkommen et par minutter over halv, der var ikke noget nyt fra foreningen, så Martin fra Bjergtrolden fik ordet - han skulle jo stå for aftnens smagning.
Martin lagde ud med at fortælle om baggrunden for Bjergtrolden, mens første øl blev hældt op i glassene, ja nogen syntes ikke det var øl - men det er en del af det brede område som øllet spænder over, det var en Fruli (øl tilsat rigtige jordbær). Vi fik historien helt fra Martin &Martins start med Café Richard over opstarten af Gimle til forretningen Bjergtrolden, som nu er end i "det gamle Gimle".

Martin havde valgt 12 øl til aftnens smagning, så der var meget at komme igennem, men der var også meget at fortælle om i Troldens historie som akkompagnement til øllet. Vi sluttede af med en GB Blue Mountain fra fad, med et stykke Valrona chokolade til, måske for at lokke folk ind i forretningen, hvor der til møderne ydes 10% rabat på næsten alt.
At alle var glade og tilfredse kunne høres da Martin fik en kæmpe klapsalve som afslutning.