Medlemsmøde i håndbryggens tegn

Medlemsmødet i maj skulle stå i håndbryggens tegn, men først var der lige et par ting der skulle ordnes.
Det var vores sidste møde i "Bryggerkælderen", så vi sagde pænt farvel og tak for denne gang til "Bryggergårdens" ejer Bettina, vi havde samlet en spand blandet øl og prydet den med en blomst, dette overrakte formanden til hende.
Herefter var der kort nyt fra foreningen, og så introducerede de tre deltagere og viste et par billeder af hvordan et hjemme bryggeri kunne se ud.
Første forårs ale blev præsenteret af Jørgen Fogh Rasmussen, mens øllet blev skænket i glassene.
Jim fik ordet igen, denne gang for at fortælle lidt om det bryg han havde medbragt - her var etiketterne ved at falde af, så snakken kom lidt ind på hvordan man bedst fik dem til at hænge fast. Jim havde brugt melklister og Jørgen havde med større held brugt økologisk skummemælk.
Så var det tid til at skylle glassene for næste øl fik et par ord med på vejen af bryggeren, Jesper Moltrup, alt imens flaskerne blev sat på bordene.
Sidste øl i rækken var Jørgens anden deltager, så de blev hevet frem af de dyne forede ølkasser - Formanden havde på forhånd sagt at der ikke var mulighed for at afkøle øllet i lokalet.
Afstemnings sedlerne blev udfyld og optalt, Christian offentliggjorde resultatet, vinderen var Jørgens anden deltagende øl, så han fik diplom, en humleplante  som bevis på at han havde brygget årets "forårs ale 2007". Andenpladsen gik til Jesper, tredjepladsen til Jørgens første deltagende øl og rosinen i …. var Jims bud på en "forårs ale". Der var selvfølgeligt en lille ting til alle deltagerne.
De 15 fremmødte havde en hyggelig aften med godt håndbryg.