DØE Roskilde medlemsmøde 8/12-08

Det var en mørk og stormfuld aften ( det regnede i hvert fald lidt) at 54 medlemmer af DØE’s Roskilde afdeling forventningsfulde søgte til Bjergtrolden fra alle egne af det julesmykkede Østsjælland.
Anledningen var at vor formand William havde bebudet at aftenen stod i julebryggens tegn og at han  personligt stod for serveringen af nogle af hans belgiske  favoritter indenfor denne kategori.

William indledte mødet med at præsentere vores nye smageglas ( DØE’s ) og truede eventuelt langfingrede medlemmer ( i sig selv utænkeligt ) med bål, brand og andre ulykker hvis de med vilje eller af vanvare kom til at bortfjerne nogle af disse pokaler. Derefter nævnte han at Roskilde Bryglaug har medlemsmøde d. 21 Jan 2009- 19:00 til 22:00 og gik derefter over til det væsentlige.

William havde valgt følgende julebryg til at fornøje vores ganer med:

Père Noël. De Ranke, 7 %

Slaapmutske Christmas, Deproefbruwerij Slaapmutske, 7,4 %

Tournay de Noël, Brasserie de Cazeau, 8,2 %

Abbye des Rocs Speciale Nöel, 9 %

Blonde de Noël, Brasserie Caulier, 10 %

Chouffe NÌCE, Brasserie d’ Achouffe, 10 %

Debuisson Bush de Noël. Speciale, 12 %

.

Som det ses af listen spændte de valgte øl over et bredt område, men da smag og behag jo er forskellig er jeg sikker på at der var noget at fryde sig over for alle.

Ved 22 tiden sagde William tak for i aften og ønskede alle en GLÆDELIG JUL og på gensyn i det nye år hvor det første medlemsmøde er mandag d. 12/1-2009.

Udenfor havde stormen lagt sig og en bleg halvfuld måne skinnede ned gennem de spredte skyer på en flok glade Ølentusiaster der gennem vinteraftenen begav sig mod de julesmykkede hjem.

Man kunne næsten høre englene synge.


God JUL og godt NYTÅR.

Hans Nielsen, referant.