DØE Roskilde medlemsmøde 13/5-08

Mødet startede med en velkomst fra lokalformanden, der fortalte lidt om den årlige festival i Slagelse - de må ikke kalde det "ølfestival". Den bliver i år afholdt på Schweiserpladsen lørdag 7. juni mellem 11 og 18.

Der er stadig T-shirts med lokalafdelingens navn på til salg.

Næste møde står i Midtfyns tegn, da Eddie kommer fra Brobyværk for bl.a at fortælle om årets ølnyhed 2007.

Så var der et par ord om den tilstødende weekends "ølfestival" i Århus.

Afslutningen fra formanden, var en opfordring til at overveje lidt aktivt arbejde i foreningen, da både kassemester og lokalformand ikke genopstiller ved årsmødet i september.

Ordet blev efter en kort introduktion givet videre til Niels fra "Wintercoat" der var kommet fra Sabro (ved Århus) for at dele lidt ud af sit gode øl.

 

Niels lagde hård ud med en øl inden han statede med at fortælle, det var deres "Boghvede" på 3½%.

Så fortalte han lidt om baggrunden for bryggeriet og hvorfor de primært har "engelsk" øl. Dette blev efterfulgt af "More please" en mild på 3,8%.

Så var tiden inde til en "Bushwalker" på 5,9% den fik lidt historie om navnet, som både kan betyde lad Bush gå eller en tur i skoven.

Vi smagte også "Vildmoseøl" 5,8%, som er inspireret af og har ingredienser fra land og mose.

"India gold" på 6,3% skulle vi også smage, den blev ladsaget af historien om hunden på etiketterne.

Så var vi nød til at smage en hvor der var en anden hund på etiketten - en puddel med rosa solbriller. Øllen hedder "Bitches brew" og er på 6,5%

Afslutningen på aftnens smagning var "Cockney inperial stout" på 8,0%, den blev skænket op under applaus til Niels for den fine smagning.

De 35 fremmødte kunne så glæde sig over efter mødet at kunne købe "Wintercoat" i butikken med 15% rabat - mod de 10 vi ellers får i forbindelse med medlemsmøderne.

Et par billeder mere