Nyhedsbrev DØE Roskilde - November 2008

I dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:

  • Sidste møde - Søkildegård
  • Næste møde d. 10. november - Eastcoast
  • Frederikssund Øl-Smagning 2009

Sidste møde - Søkildegård

På oktobermødet var der endnu engang fuldt hus på Bjergtrolden, da vi havde besøg af Stig fra Søkildegård.

Stig fortalte om bryggeriet som er et af Danmarks mindste kommercielle mikrobryggerier og præsenterede os for et par af sine øl. Desværre var der et bryg der ikke var blevet helt som forventet, så det blev kun til 2 af deres egne øl samt et par andre som han udvalgte blandt Bjergtroldens gode udvalg.

Det fulde referat fra aftenen forventes meget snart at kunne ses på vores hjemmeside roskilde.ale.dk, hvor der allerede ligger nogle billeder fra aftenen.

Næste møde d. 10. november - Eastcoast

Vores næste møde er som sædvanligt på Bjergtrolden den anden mandag i måneden d.v.s. d. 10. november kl. 19.30

Vi får besøg af endnu et bryggeri fra vores periferi, Eastcoast Brewing, der vil præsenterer os for 7 øl.

Eastcoast Brewing præsenterer sig selv således:

Eastcoast er navnet på vores fritidsprojekt. Tidligere var vi kendt under navnet Ellebryg, men da rammerne er ændret siden, valgte vi at skifte navn til Eastcoast Brewing.
Fra starten spændte vores idéer til projektet både vidt og bredt; fra køkkenbryggeri til fuldtidsbryggeri. Men efter mange og lange overvejelser, fandt vi den rette løsning, og realiserede den i nogle dejlige lokaler beliggende 10 km syd for Køge.
Vores bryghus har en størrelse som gør, at vi kommer skridtet videre end processen hjemme i køkkenet, men er heller ikke større end det naturligt begrænser muligheden for evt. vilde idéer om storproduktionsvirksomhed.

Man kan læse mere om Eastcoast Brewing på deres hjemmeside: www.eastcoast.dk

Frederikssund Øl-Smagning 2009

Netop mens jeg sidder og skriver dette er invitationen til Frederikssund Øl-Smagning rullet ind på min mail (vist nok egentlig kun til medlemmerne af Frederikssund Bryglaug, men det skal nu ikke forhindre mig i straks at bringe det videre til medlemmerne i Roskilde :-)).

Det foregår som sædvanligt i Valhal, Kalvøvej, Frederikssund. Det er lørdag d. 31. januar 2009 kl. 11-17. Det koster 20,- for medlemmer af DØE at komme ind og hver smagsprøve koster bare 5,-. En hel række bryggerier i Nordsjælland og Roskilde og Holbæk området samt Frederikssund Bryglaug er inviteret.

Lokalafdeling Roskilde vil i lighed med tidligere arrangerer en tur til denne mini-øl-festival, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

På gensyn og
Højt skum
Danske Ølentusiaster
Lokalafdeling Roskilde
William S. Jacobsen
Formand