Kære øl entusiaster i Roskilde

Fredag den 12.11 skal der julehygges med julemad og juleøl. Alle 10 juleøl er nyheder og derfor ikke smagt før. Vi har fået lov at holde arrangementet på Flidgods, Darupvej 173, Darup, Roskilde (samme sted som sommerfesten).

Dørene åbner kl 18, og spisningen starter kl 18.15

Menuen er flæskesteg med tilbehør. Hertil serveres et glas juleøl. Efter spisningen skal I smage yderligere ni juleøl, og I vil møde tre bryggere, som vil fortælle om deres øl.

Alt dette for 275 kr.
Tilmelding via dette link https://roskildeale.nemtilmeld.dk  Senest den 5. november 2021.

Bus 212 kører fra Roskilde station kl 17.49 (mod Hastrup) og holder 200 m fra Flidgods.

Vores forening er lidt udfordret på lokaler, så derfor vil I opleve flere steder (og ugedage) til de kommende arrangementer. Men der arbejdes på sagen, og vi håber, der er noget rigtig godt i vente.

Deltagelse kræver medlemskab af danske ølentusiaster (DØE)

Som noget nyt, har bestyrelsen startet en IDE-KASSE.  Hvis du har en god idé til en smagning, kan du sende den til lokalafdeling.roskilde@ale.dk. Skriv IDE-KASSE i emnefeltet, tak. Hvis dit forslag bliver godkendt og gennemført, vinder du en gratis ølsmagning.

Kommende arrangementer:

Mandag den 13.12   Vi arbejder på en plan der hedder æbleskiver, lidt mere juleøl og nye øl fra lokale bryggere. Vi håber at kunne holde aftenen på Røde Port, den endelig plan kommer i næste nyhedsbrev.

Onsdag den 12.1.22  Bemærk det er en onsdag!! 
Besøg af Rene fra Det lille bryggeri. Smagningen er i Byen hus, Under gulvtæppet.

Vi glæder os til at se jer –vel mødt – højt skum fra bestyrelsen