Udskænkningssteder

Gustav Wieds Byens Ølbar

Hersegade 11
4000 Roskilde
Tlf.: 4636 5335
URL: gustavwieds.dk
Mail: kontakt@remove-this.gustavwieds.dk

Antal flaskeøl: 50-100
Antal fadølshaner: 4-6

Stedet har et informativt Ølkort
Personalet har baggrundsviden om det øl der serveres

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 12.00-24.00, fredag-lørdag kl. 12.00-02.00, søndag kl. 12.00-20.00

Gustav Wieds er en lille bar, hvor personale og indkøber åbenlyst har en passion for øl, der gør at man her kan finde nogle specielle øl, der ellers sjældent bliver udbudt i Roskilde. Det betyder også, at der er en stor udskiftning i øl-udvalget, så det er altid spændende at komme tilbage og se hvilken øl, der er på hanerne og på flaske.

Gustav Wieds bar er kendt i lokalområdet som et sted, hvor kunderne er meget sociale og bekymrer sig om hinanden. Her kan man altid falde ind i et kortspil, en runde rafling eller blot komme i snak med en af de hyggelige stamkunder. Medlemmer af Danske Ølentusiaster er meget velkomne selvom her ikke gives rabat til medlemmerne. Det forstår man bedre når, man ser priserne i baren, som er byens billigste når det handler om speciel-øl på fad eller flaske.

Hvis man får lyst til en drink kan stedet også præstere et af byens bedste udvalg af Gin, Rom og Whisky og som traditionen byder i denne type bar er der også et stort udvalg af bitter og shots. Men selv om stedet er af den hyggelige bodega type, må her ikke ryges.

Hver torsdag er der gratis live musik i kælderen hvor genren er Blues, Country og Folk. Kendte kunstnere som Paul Banks, Mike Andersen og Thorbjørn Risager har spillet her. Typisk er der på disse aftener åbnet for en ekstra fadølshane i kælderen, hvor det altid er spændende hvilken øl der er fundet til lejligheden. Det er også i kælderen, at der ind imellem arrangeres ølsmagninger eller ”release øl party” i samarbejde med en af de lokale håndbryggere.

Stedet har et online øl-kort, der altid er opdateret med de aktuelle øl stedet serverer. Øl-kortet kan downloades fra Gustav Wieds hjemmeside fra Facebook og via Untappd appen.


Klosterkælderen

Store Gråbrødrestræde 23
4000 Roskilde
Tlf.: 6163 9500
URL: www.klosterkaelderen.beer
Mail: mail@remove-this.klosterkaelderen.beer

Antal flaskeøl: 50-100
Antal fadølshaner: over 10Åbningstider:
Mandag-onsdag kl. 12.00-22.00, torsdag kl. 12.00-24.00, fredag kl. 11.00-02.00, lørdag kl. 10.00-01.00, søndag kl. 12.00-20.00

Klosterkælderen er en ølbar for alle. Både for dem der er til en kølig Tuborg på fad og dem der ønsker at friste ganen med deres store udvalg i specialøl.

De har 15 ølhaner samt 70+ specialøl på flaske. Udvalget vil løbende blive endnu større.

Er du til de stærkere varer, har de byens bedste udvalg i Whisky, Rom og Gin. De kan selvfølgelig også byde på et godt glas vin.

Nyd stemningen i kælderen på Roskildes hyggeligste røgfri ølbar. Hvis du er ryger er du velkommen til at tage en smøg til din øl i deres gårdhave.

De har ingen spillemaskiner, jukeboxe eller storskærme med sportskanaler. Til gengæld spiller de hyggemusik du kan nyde – også hvis du vil benytte deres 2 dartbaner, backgammon, raflebægre, klodsmajor, spillekort og andre spil.

De vil tilstræbe at have livemusik mindst en gang om måneden.

Der gives rabat til medlemmer af Danske Ølentusiaster

Mulligan´s Irish Pub

Hestetorvet 1
4000 Roskilde
Tlf.: 2548 3656
URL: www.mulliganspub.dk/index.html
Mail:

Antal flaskeøl: 25-50
Antal fadølshaner: 4-6


Personalet har en smule viden om øl

Åbningstider:
Søndag-fredag kl. 12.00-05.00, lørdag kl. 12.00-06.00

De viser alle fodboldkampe på 7 storskærme.
Mulligans er stedet hvor I kan have en hyggelig aften med vennerne, se alle de bedste fodboldkampe, live sport, spille terninger, kort og backgammon, og lignende.
Der kan nydes et stort udvalg af øl og diverse drinks.
Der er Live musik hver fredag og lørdag.