Aflysning af medlemsmøde

Kære medlemmer
i Lokalafdeling Slagelse

Da det har knebet med tilmeldinger (det er kun blevet til 4 styks) til vores medlemsmøde/ølsmagning tirsdag, den 2. oktober 2012 på The Upper Hill aflyses dette arrangement.

Hvad årsagen til dette beskedne antal tilmeldinger er, kan vi i bestyrelsen kun gisne om. Måske blev indbydelsen sendt for sent ud, måske er tirsdag en "tosset" dag, måske var det det belgiske tema, måske var det prisen eller måske o.s.v.?

Under alle omstændigheder vil vi i bestyrelsen meget gerne modtage inputs til at gøre vores lokalafdeling til en afdeling, hvor der sker noget, og hvor medlemmerne har lyst til at møde op til afdelingens arrangementer.

Inputs og forslag mv. kan mailes til lars.frederiksen@ale.dk.

I fortsættelse heraf vil vi blot minde om lokalafdelingens Årsmøde onsdag, den 31. oktober kl. 19.00, der afholdes hos Slagelse VinKompagni ApS på Middelfartvej 2 i Slagelse, hvor vi forhåbentligt kan få en fornuftig debat om ovenstående. Herudover vil der også være en gratis ølsmagning ved landsbestyrelsesmedlem Poul Erik Jensen.

 
Du modtager denne mail

fordi du er medlem af Danske Ølentusiaster - Lokalafdeling Slagelse. Hvis du ikke ønsker at modtage mails fra os, eller hvis du har ændret mailadresse, skal du logge ind på ale.dks medlemssider (du skal bruge medlemsnummer og pin-kode), og herefter klikke på "Medlemsoplysninger"/"Ret medlemsoplysninger" og derefter fjerne eller rette din mailadresse.

Det er også her du kan melde dig til at modtage nyhedsmails fra en anden lokalafdeling.