Julenyheder fra DØE Slagelse

Kære medlemmer.

Året går på held og julen med alt hvad dertil hører rykker nærmere og nærmere, - men inden vi helt hengiver os til julen, vil vi gerne se jer til juleølsmagning på Upper Hill i Slagelse tirsdag den 18/12 2007 kl. 19:30. Medlemmer kan for 80 kr. og ikke medlemmer for 100 kr. nyde 5 smagsprøver på juleøl. Håber vi ses.

Allerede nu kan vi også fortælle dig, at du godt må sætte kryds i din kalender den 12. januar 2008, hvor der kl. 14:30 vil blive afholdt orienteringsmøde på Upper Hill om Slagelse Danske Ølfestival 2008. Festivalen vil i øvrigt løbe af stablen før sommerferien i næste år, da der jo afholdes den store internationale ølfestival på Carlsberg i efteråret 2008. Festivaldatoen bliver den 7. juli 2008, så der kan du også allerede godt sætte kryds i kalenderen.

Endnu er arrangementerne i første halvår 2008 ikke fastlagt, men nogle af de mulige emner, der har været oppe og vende er:

  • Ø-ølsmagning (øl fra bryggerier på de små danske øer)

  • Besøg på Søkildegaard

  • Smagning af samtlige trapistøl (over et par gange)

  • Besøg en håndbrygger

  • Besøg på Holbæk Bryghus

Der er ikke tale om en udtømmende liste, så er der et emne, en smagning, et bryghus, en pubcrawl eller ......, som du synes det kunne være en god idé, at vi gjorde til et arrangement i DØE Slagelse, så er du altid velkommen til at kontakte Ronny (ronny.larsen@ale.dk) eller Kirsten (kirsten.nielsen@ale.dk). Vi vil meget gerne høre fra dig og blive inspireret til nye spændende arrangementer.

Kirsten