Nyhedsbrev 2008

I dette nyhedsbrev kan du læse nærmere om:

"Kvinde kend din øl"

Slagelse Danske Ølfestival

Vil du være frivillig?

Næste arrangement i Slagelse lokalafdeling har fået titlen "Kvinde kend din øl" som vi arrangerer sammen med "Humletorvet".

I samarbejde med "Humletorvet" afholdes dette arrangement onsdag den 28. maj 2008 kl. 19.00 – 21.00 i butikken på Fisketorvet. Bliver vi mange finder vi alternative lokaler i nærheden.

En af de største fordomme indenfor øllets verden er at øl primært er til mænd. Det er forkert. Ligeså forkert er det når kvinder påstår de ikke kan lide øl. De har bare ikke fundet lige netop den type de kan lide. Lad os derfor sammen slå en pæl igennem de fordomme.

Denne aften vil alle blive introduceret til øllets mangfoldighed og forskelle. Vi vil så smage på en del forskellige øltyper, der nøje er udvalgt til kvinder, så I hver især finde ud af hvilken slags type der lige netop passer jer. Således er i næste gang bedre rustet til at finde de alternativer som smager jer bedst. Arrangementet er primært for kvinder, men mænd som har lyst til at lære om kvinders (øl)smag er også velkommen.

Arrangementet koster 100,- pr person, og som sædvanligt kun 80,- for medlemmer af Danske Ølentusiaster eller af Humletorvet. Tilmelding senest lørdag den 24. maj 2008 til Ronny på tlf. 22 88 86 66 eller mail ronny.larsen@ale.dk 

 

Så er det lige før det sker. Årets festival finder sted lørdag den 7. juni 2008 kl. 11 - 18 på Schwiecherpladsen i Slagelse.

Arrangementet gennemføres som nævnt på Schweizerpladsen i Slagelse.

 

-         på torvet opstilles et stort telt med levende musik

-         hvert bryggeri får stillet en 3x3 m pavillon til rådighed

-         gennemføres i et nært samarbejde med forretningslivet omkring torvet

 

 

Som ved festivalen i 2007 betaler gæsterne en entré, som dækker over et smageglas på 25 cl og én smagsprøvepolet á 12,5 cl. Til yderligere smagsprøver á 12,5 cl købes poletter ved indgangen, som efterfølgende afregnes til udstillerne, fuldstændig som ved andre øl-festivaler i regi af Danske Ølentusiaster. Da smageglassene er på 25 cl., kan der skænkes fuldt glas mod 2 poletter.

 

For nuværende ser det ud til, at der hele 15 bryggerier repræsenteret på festivalpladsen i år. Så der bliver masser af gode grunde til at møde op og smage på alle goderne.

 

Vi glæder os til at se jer.

Igen i år har vi brug for lidt praktisk hjælp for at kunne afvikle festivallen. Dels på selve dagen til opstilling og nedtagning/oprydning men også til diverse praktiske opgaver så som bemanding af stande. Evt. vil der være brug for en hånd allerede om fredagen, da det ikke kan udelukkes, at vi stiller pavilloner m.m. op allerede fredag. Så hvis du vil være med til at sikre succes igen i år og har du mulighed for at give en hånd med, så giv besked til Kirsten (kirsten.nielsen@ale.dk) eller Ronny (ronny.larsen@ale.dk) med angivelse af, hvornår du vil kunne give en hånd med. Fredag? Lørdag? Hvornår om lørdagen? Så kontakter vi dig, når vi har et overblik over de hjælpende hænder.