Nyhedsmail - september 2012

Kære medlemmer
i Lokalafdeling Slagelse

Efter lang tids stilstand er den nye lokalafdelingsbestyrelse endelig ved at komme i omdrejninger. Ved det ekstraordinære årsmøde i juni blev der valgt følgende bestyrelse:

  • Lars Frederiksen (lokalformand)
  • Michael Petersen
  • Frank Hansen
  • Ronny Larsen

Som det også fremgår af nedenstående, har vi langt om længe fået uddelt Dansk Ølmærke 2012 til The Upper Hill, vi har arrangeret den første ølsmagning, vi har fået fastlagt en dato for årsmødet, vi deltager i Sorø Bierfest og endelig har vi en juleølsmagning i støbeskeen.

Herudover er vi i bestyrelsen meget opmærksomme på, at Lokalafdeling Slagelse dækker et stort geografisk område. Derfor vil vi forsøgsvis prøve at lægge fremtidige arrangementer (startende med juleølsmagningen) på lørdage således at medlemmer, som har lidt langt til Slagelse, forhåbentligt vil have større mulighed og lyst til at deltage i afdelingens arrangementer.

I denne nyhedsmail kan du læse om følgende:
  1. Næste medlemsmøde
  2. Lokalt årsmøde
  3. Dansk Ølmærke 2012
  4. Sorø Bierfest
  5. DM i blindsmagning

1. Næste medlemsmøde
tirsdag, den 2. oktober 2012 kl. 19.00 på The Upper Hill

I samarbejde med Jacob fra The Upper Hill skal vi smage os igennem en række spændende øl under temaet:

"Belgiske/belgisk inspirerede øl"

Det kan kun blive en vellykket aften, og du er mere end velkommen til at tage venner, veninder og familie m.fl. med, uagtet om disse er medlemmer af Danske Ølentusiaster eller ej. Så kan det jo være, at de får øjnene op for vores velsmagende forening

Prisen for ølsmagningen er kr. 120,00 for medlemmer (husk medlemskort) og kr. 150,00 for ikke-medlemmer. Betaling sker på selve aftenen.

Af hensyn til hjemtagningen af de velsmagende dråber er tilmeldingsfristen desværre allerede senest den 24. september 2012. Tilmelding skal ske til lars.frederiksen@ale.dk.

Bestyrelsen glæder sig til at jer alle, og håber på et godt fremmøde.


2. Lokalt årsmøde
onsdag, den 31. oktober 2012 kl. 19.00

Sæt allerede nu kryds i kalenderen for dette bliver en spændende aften.

Først skal vi igennem den mere formelle del af årsmødet, og det er her du er sikret medindflydelse. Når vi er færdige med dette, er vi så heldige, at vi har fået medlem af landsbestyrelsen Poul Erik Jensen til at komme med og fortælle lidt om landsbestyrelsen. Men ikke nok med det. Poul Erik vil samtidig holde en unik ølsmagning ud fra helt egne præferencer. Tro os - det bliver ikke kedeligt!

Nærmere informationer om sted og tilmelding vil fremgå af oktober måneds nyhedsmail.


3. Dansk Ølmærke 2012
blev uddelt til The Upper Hill

Som et bevis på The Upper Hills store kvalitet og indflydelse på det gode øl i lokalområdet, blev Dansk Ølmærke 2012 overrakt The Upper Hills indehaver Jacob Vedel Søndergaard ved en lille uhøjtidelig ceremoni fredag, den 31. august 2012, hvor også hele 3/4-dele af bestyrelsen var tilstede.

Du kan læse mere om overrækkelsen i UgeNyt nr. 36 på side 3.
4. Sorø Bierfest
Lokalafdeling Slagelse er også med

På fredag, den 21. september 2012 i tidsrummet kl. 15.00-23.00 er der bierfest i Sorø midtby.

Der vil være et stort setup med telte i Alléen med Tyrolerband, smagsboder og aktiviteter i Storgade (der er spærret af), og der er stor opbakning fra byens butikker og restauranter m.fl.

Medarrangør af dette arrangement er det lokale Sorø Bryghus. I tilknytning hertil vil Lokalafdeling Slagelse have en stand, hvor vi efter bedste evne vil fortælle og oplyse om vores forening - og så selvfølgelig også forsøge at hverve nye medlemmer.

Du kan læse mere om Sorø Bierfest her.


5. DM i blindsmagning
- vil du være med til at sætte et hold?

Lørdag, den 6. oktober 2012 arrangerer Danske Ølentusiaster i Roskilde DM i blindsmagning for 3-mandshold. Hver lokalafdeling kan stille med et hold. Smagningen foregår i 13 kategorier, hvor der vil være 3 svarmuligheder ved hver. Kategorierne vil blive meddelt når konkurrencen starter.

Såfremt du har mod på og lyst til at være med i denne konkurrence, vil vi i bestyrelsen meget gerne være med til at formidle kontakt mellem afdelingens medlemmer, således at afdelingen kan blive repræsenteret med et hold. Prisen er kr. 200,00 pr. person. Kontakt lars.frederiksen@ale.dk såfremt dette har din interesse - også hvis du blot ønsker nærmere oplysninger om konkurrencen. Tilmeldingsfrist er den 21. september 2012.

 

 
slagelse.ale.dk

Følg din lokalafdeling på slagelse.ale.dk. Vi er endnu ikke nået så langt, men vi vil stille og roligt udbygge siden med referater, nyheder og andet ølgodt fra lokalafdelingen og det område vi befinder os i.

Lokal ølkalender

21. september 2012
Kl. 15.00-23.00 - Sorø Bierfest

2. oktober 2012
Kl. 19.00 - Medlemsmøde

31. oktober 2012
Kl. 19.00 - Lokalt årsmøde

Du modtager denne mail

fordi du er medlem af Danske Ølentusiaster - Lokalafdeling Slagelse. Hvis du ikke ønsker at modtage mails fra os, eller hvis du har ændret mailadresse, skal du logge ind på ale.dks medlemssider (du skal bruge medlemsnummer og pin-kode), og herefter klikke på "Medlemsoplysninger"/"Ret medlemsoplysninger" og derefter fjerne eller rette din mailadresse.

Det er også her du kan melde dig til at modtage nyhedsmails fra en anden lokalafdeling.