17-5 Tur til Ølfestival i Århus

Lokalafdelingen havde arrangeret en bustur til ølfstivalen i Århus, med start fra Kirketovet i Sønderborg kl. 10.00 og opsamling i Broager, Gråsten, Haderslev og Kolding samt et par andre steder hvis det havde været nødvendigt og retur igen kl. ca. 21.00.

 

På Kirketorvet i Sønderborg mødte 13 friske Sønderborgske ølentusiaster op. Bestyrelsen havde sørget for både vådt og tørt til turen som kunne købes billigt i bussen.

 

I Kolding blev de sidste samlet op og så drog 40 glade entusiaster til ølfestival - Bestyrelsen fra Haderslev stillede med 3 kasser sponsor øl fra Fuglsang, så de våde varer manglede ikke på turen.

 

Bussen ankom til Århus kl. ca. 13.00.

Her gik enhver til sit i små grupper for at smage på det gode øl, som der var rigeligt af - dog løb man alligevel igen sammen ved de forskellige stande og fik en lille sludder.

 

Der blev også tid til en lille spisepause - pølser /frikadeller m/kartoffelsalat for nogen, andre gik ud i byen for at spise - man kan jo ikke kun leve af de våde varer. - Kaffepause var der også plads til - en enkelt Sønderborger blev fanget med kaffekoppen i hånden.

Ahh, det gør godt med en kop kaffe....

Hjemturen var fastlagt til start kl. 21.00, meeeeeeen blev forsinket ca. ½ time - der var nogle som ikke havde styr på klokken :o))

 

Alle havde haft en kanon tur og stemningen var høj på turen hjem, hvor der både blev hældt øl indenbords, men også resterne af den faste føde blev indtaget.

 

Aflæsning foregik i modsat rækkefølge, så der var 13 trætte sønderborgske ølentusiaster der blev læsset af ca. kl. 00.30 - der blev jo holdt en meget nødvendig "tissepause" undervejs.

 

En fantastisk tur til en god festival i provinsen

 

Leif Petersen

Lokalafdelingen Sønderborg

 

PS: Vi forsøger at arrangere en lignende tur til European Beer Festival 2008 i Valby evt. også med opsamling på Fyn lørdag den 13. september 2008.