Sådan har jeg aldrig fået den før!

Den 26. marts mødtes en flok forventningsfulde ølentusiaster på vinlageret hos Wohlenberg Vinhandel. I de smukke lokaler, der engang var foyeren til Sønderborg Teater, introducerede Jørgen og Bianca os til en række af forretningens specielle øl.

Bænket omkring to lange borde, var det første, der fangede øjet ved siden af pølsefadet og flutes, at der stod 2 (!) glas til ølsmagning ved hver plads. Meningen var at vi skulle smager øllene to og to.

Det havde jeg ikke prøvet før (deraf kommer overskriften), men ideen er god. På den måde kan man holde to tilsyneladen ens øl op mod hinanden og finde den der smager bedste Ulempen (hvis det altså kan kaldes en ulempe), er at man kan blive lidt forvirret og blande smagsindtrykkene sammen og derfor er NØDT til at smage en gang til.

Ud over de velsmagende øl fik vi blandt andet historien om det lokale vi sad i, og hvordan Wohlenberg faktisk havde øl fra det belgisk bryggeri Tournay, da en anerkendt ølskribent mente at det var en skam at de ikke kunne fås i Danmark.

Ligeledes fik vi at vide hvordan det i det hele taget kunne lade sig gøre at Wohlenberg havde Tournay i sortimentet før alle andre.

Efter en vellykket ølsmagning var der mulighed for at se på forretningens store udvalg af specialøl, samt mulighed for at bestille de øl som vi kunne lide med 10 procent rabat.