Finalistsmagning

27 medlemmer var mødt op til finalistsmagning. Efter en omgang mad, var formanden klar til at gennemgå finalistøllene.
Først skulle vi smage de tre i den lette ende, nemlig op til 4 procent. Fur julefrokost, Syndikates Politikeren og Det lille Bryggeris Røgøl. Desværre var det ikke muligt at få den sidste, som blev erstattet af en røgøl fra Krenkerup.
Der var enighed om at man sagtens kan drikke øl med lave procenter og at måske endda var det bedste til frokoster.
Vinderen blev Fur julefrokost
I mellemste katagori var det Hornbeers Kong Henrik, Thisted bryggeri Madagascar og Carlsbergs Jacobsen Porter. Kong Henrik er en kellerbier, der selvom den måske ikke ramte stilen helt (vi er jo vant til den slags her i Sønderjylland), så er det spændende at der kommer nye stilarter til. 
Jacobsen Porter vandt katagorien.
I den stærke ende skulle vi smage Thisted Jack&beer, Willemoes 2016 og Hornbeers Julegris(k)2. Willemoes er med for jeg ved ikke hvilken gang, men den var ikke helt på højde med tidligere år, fx som da den vandt i 2006.
Hornbeers belgiske variant vandt katagorien.
Mens der blev talt stemmer op, blev der som der plejer drukket slatter. I år var der også sponsoreret to t-shirt af Feldhaus i Kolding hvor vi havde øllene fra. Motivet var etiketten fra Kong Henrik-øllen. Erik og og Klaus kan nu gå rundt om være lidt mere kongelige :-)
Ellers blev der diskuteret, næsten også som hvert år, om øllene var spændende nok, og om hvordan afstemningen skulle foregå. Nogen synes øllene var blevet lidt kedelige, ligesom udvalget er blevet i supermarkederne, mens andre mente at vi nok var blevet meget forvente med et stort og alsigdigt udvalg. En diskussion der nok vil forsætte fremover også.
Bestyrelsen afsluttede mødet med at at takke for fremmødet og den altid gode stemning.
Den samlede vinder blev iøvrigt Furs Julefrokost øl.