Svendborg - Antwerpen t/r

 

Sidste nyt: Et besøg på "Het Anker" (Gouden Carollus) er også med på programmet!


Vi er endnu en gang klar med en tur til Belgien i dagene 13. - 16. maj 2010, nærmere betegnet til Antwerpen med ”Rob”, den belgiske ølmand fra Hesselager, som guide! 

Turen foregår med bus fra Svendborg - med start Kr. Himmelfartsdag, torsdag den 13. maj kl. 06.00 fra SG-Hallen - til Antwerpen, hvor vi forventer at ankomme ca. kl. 16.00. Efter indkvartering på hotellet vil der være mulighed for at se nærmere på Antwerpens mange værtshuse (husk aftensmaden!).

Fredag den 14. maj er det tid til det første kulturelle indslag i form af et bryggeribesøg ”Den Block” eller KVAK, afhængig aftalemulighed. Herefter vil aftenen være til fri afbenyttelse evt. ”studietur" rundt på byens værtshuse (husk at spise!).

Lørdag den 15. maj er det endnu tid til et kulturelt indslag, hvor vi besøger de gamle pumpehuse på havnen, som pumpede vand ind til bryggerier som lå på havnefronten, her er også bryggerimuseum.
Om aftenen spiser vi i den gamle middelalderkælder - i centrum af Antwerpen - med underholdning fra samme periode.

"Het Anker", som ligger lige syd for Antwerpen, skal også have et besøg!www.hetanker.be

Søndag den 16. maj går turen atter hjemad, og her vil der være rig lejlighed til en slapper; erfaringsmæssigt siger det os, at behovet også vil være der.

Alt dette kan gøre for kr. 2400,- for bus og hotel (i dobbeltværelse), men dog uden øl og kost. Prisen er regnet ud fra en tilmelding på 30 personer.

Tilmelding senest den 1. februar hvor der skal være betalt depositum på kr. 1200,- Restbeløb indbetales senest den 1. april 2010.
Indbetaling på konto nr. 5986-0001068282

Med håbet om en god oplevelse!

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

DØE Svendborg