Her vil du kunne læse om
Julesmagningen den 12. december kl 18.30 bliver igen et anderledes arrangement.
Christoph Behnke, der er brygmester på Bryggeriet Vestfyen kommer og giver sin vinkel på julen og julens øl.
Pris: Spisning og ølsmagning koster 150,- kr pr deltager
Forudbetaling til DØE Svendborgs bankkonto: 5986 - 000 106 8282
Tilmelding senest fredag d. 9/12 2011 til: lokalafdeling.svendborg(at)
ale.dk
Så blev Tour de Biere genopfrisket af mange årig deltager Jørgen Bjerrum og førstegangsdeltager Dorthe Aaholm fra DØE Svendborg.
Det skal lige nævnes at Tour de Biere ikke er et motionsløb, men et oplevelsesløb ud i det danske ølmekka. Jørgen og Dorthe førte os på bedste vis gennem turen.
Og heldigvis skulle vi ikke smage på samtlige øl fra Touren, vist nok 150 i alt fra 22 bryggerier.
Der var valgt 8 vidt forskellige øl, og det blev en smagning på godt ”og mindre godt” vil nogen nok mene, men altid spændende at smage noget nyt og anderledes øl.
Det, vi kom igennem, foruden hjemmelavede frikadeller og ost, var følgende øl:
Og så fik vi lige smagt malt på en helt anden måde end vi plejer, nemlig Vita Malt!! - det fik vi nu hurtigt skyllet ned.
Første smagning i 2012 (16. januar) bliver et arrangement om øl og chokolade i samarbejde med Vinspecialisten.
Denne gang er det UDEN spisning og med start kl 19.30.
mere senere - hold øje på http://www.ale.dk/index.php?id=433
ser således ud:
Formand: Torben Guldager
Næstformand: Uffe Lindhard
Webmaster: Jørgen Bjerrum
Arrangementsudvalg:
- Jytte Emborg
- Lars Mathiesen
- Kristian Kølln
7. december: Fåborg: Julearrangement
7. og 13. december: Odense: Julebrygssmagning
13. december: Middelfart: Den store julesmagning
17. og 25. januar 2012: Odense: Det sorte øl
Den aktuelle liste finder du på: http://fyn.ale.dk/index.php?id=538
12. december: Julesmagning
--
2012 (datoer med foreløbigt indhold)
--
16. januar: Øl og chokolade
13. februar: Ølvalgs finalister
12. marts: Retsmedicinsk
16. april: Håndbryg
14. maj: Et af de nye bryggerier på besøg
11. juni: Grill /bryggeribesøg
23. – 24. juni: Kulinarisk Sydfyn