I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om
Kommende arrangementer
- Når Mad og Øl går Hånd i Hånd - 16. november
Afholdte arrangementer
- Årsmødet og Thisted Bryghus - 19. oktober
Rabataftaler
Tilmelding
Datoer for kommende ølarrangementer
NÅR MAD OG ØL GÅR HÅND I HÅND
16. november kl. 18.30 vil gourmetkokken Anders Granhøj sammensætte en 4 retters menu med tilhørende øl.
Der vil undervejs sikkert opstå en overraskelse eller 2.
Arrangementet foregår i Madtapperiet, Brogade 13.
Vi skal denne aften have en mere nuanceret oplevelse med parring af mad og øl, end man normalt gennemfører på egen hånd.
Anders Granhøj har i mange år dyrket vigtigheden i, at hvis man drikker det rigtige til maden, så får man også den fulde oplevelse af total nydelse.
Prisen for hele arrangementet er denne gang 395 kr pr person.
Tilmeld dig senest den 11. november på NemTilmeld: doesvendborg.nemtilmeld.dk
Bemærk, at vi denne gang mødes i Madtapperiet i Brogade 13 i Svendborg.
Vi ses.
Onsdag den 19. oktober afholdt vi årsmøde i Multihuset på Gammel Skårup vej, efterfulgt af ølsmagning ved Brygmester Antoni Aagaard Madsen fra Thisted Bryghus.
Årsmødet:
Arne styrede mødet myndigt.
Uffe fortalte kort om de fine arrangementer, der har været og takkede for den store opbakning til alle arrangementer, bortset fra et enkelt.
Jørgen berettede, at bunden af cigarkassen er rimeligt dækket.
Man valgte:
Uffe Lindhard som lokalafdelingsformand.
Ole Mortensen som lokalafdelingsnæstformand.
Andre lokalbestyrelsesmedlemmer blev Susanne Iversen, Lis Neumann, Arne Garbøl og Jørgen Bjerrum.
Under Eventuelt nævnte Erik fra Ø-bryg, at han rigtig gerne vil samarbejde om næste års Øllets Dag!
Else snakkede lidt om Landsbestyrelsens arbejde i forhold til Lokalafdelingernes arbejde. Hun nævnte også, at der har været lidt indkøringsproblemer med den nye distributør af ØlEntusiasteN.
Under Årsmødet drak vi den velhumlede pilsner Pistonhead Flat Tire fra svenske Spendrups.
Ølsmagningen:
Efter årsmødet fokuserede vi på pølsebordet og på Thisted Bryghus, "Årets Bryggeri".
Antoni Aagard Madsen var taget fra Toledo i Spanien kl 4 om morgenen for at komme til Svendborg og fortælle om Thisted Bryghus og mange af deres øl.
Bryggeriet startede i 1899 og gik konkurs året efter.
I 1902 startede man med ny kapital, og siden har man haft travlt med at producere.
Vi smagte øllene:
Igen en fornøjelig aften med godt øl, god mad og godt selskab.
Vi ses.
Højt Skum.
Problemer med at se nyhedsbrevet? Prøv http://www.ale.dk/index.php?id=17522
I Svendborg er de næste møder:
16. november:
- Mad og øl og Øl i mad
14. december:
- Julearrangement
18. januar:
- Medlemsmøde
22. februar:
- Finalistsmagning
15. marts:
- Medlemsmøde
12. april:
- Medlemsmøde
17. maj:
- Medlemsmøde
14. juni:
- Medlemsmøde
Detaljer: www.ale.dk/?id=433
De fynske ølmøder i den nærmeste tid:
14. november:
- Østfyn: Howling Monkey og venner
15. november:
- Odense: Julebryg
16. november:
- Svendborg: Når Mad og Øl går Hånd i Hånd
2. december:
- Middelfart: Julefrokost og Juleøl
6. december:
- Østfyn: Juleøl og julemad
13. december:
Odense - Nytårsaften
14. december:
Svendborg: Julearrangement
Se listen på:
Se også
Regionens hjemmeside
Bloms Vinhandel:
10 % rabat på øl
Vinspecialisten:
10 % rabat på øl
Vintapperiet:
10 % rabat på øl
Ølhandleriet:
5% rabat på øl
Alle steder: Husk medlemskortet
Vi mødes oftest den 3. onsdag i måneden.
Vi benytter NemTilmeld, hvor du tilmelder og betaler med dit dankort eller kreditkort.
Anden gang og senere, du benytter det, vil den have husket dine detaljer.
Vi åbner for tilmelding til medlemsmøderne 1 - 2 måneder i forvejen. Klik her for at se de åbne.
Klik her, hvis du vil vide mere om NemTilmeld.
Vær opmærksom på, at der kan være gebyr for visse kreditkort!
Formand: Uffe Lindhard
Næstform.: Ole Mortensen
Webmaster: Jørgen Bjerrum
Arrangementsudvalg:
- Susanne Iversen
- Arne Garbøl
Kontakt os via mail!