Nyhedsbrev - 2020.05 - maj

Kære allesammen!

Nu siger kalenderen snart juni og sommer. Vi har savnet ølsmagningerne sammen med jer. Men til september kan vi forhåbentlig mødes igen!!

Bestyrelsen mødes den 8. juni - for første gang siden februar. Her skal vi planlægge Øllets Dag den 5. september og efterårets arrangementer. Som det ser ud nu, bliver det første arrangement den 16. september. Der er årsmøde den 21. oktober, ølsmagning den 18. november og julearrangement den 16. december. Sæt allerede nu X i kalenderen! 

Mange af forårets øloplevelser er flyttet til efteråret. Her kan du se hvilke.

Vi har klippet fra DØE Odenses maj nyhedsmail, hvor der er en fin oversigt med øloplevelser, som kan opleves fra sofaen eller havestolen, nu hvor sommeren kommer:

Anders Ousen, ølentusiast og blogger fra Fredericia har samlet et Danmarkskort over bryggerier og butikker, der bringer ud: Ousen om øl

Hold i det hele taget øje med udskænkningsstedernes Facebook, især nu hvor de igen får mulighed for at åbne. De har brug for omsætning og vil rigtig gerne se dig, hvis du er rask og ikke i højrisiko-gruppen.

Vil du til ølsmagning, så kan det gøres det virtuelt:

Først og fremmest, så er der virtuelle ølsmagninger til højre og venstre. Følg dit yndlingsbryggeri på sociale medier, og se om de selv holder noget eller deltager i noget. Mange bryggerier har smagekasser og videoer med introduktion til øllet.

Det Belgiske Hus i Langeskov har i deres webshop køl.dk samlet en kasse med otte øl fra fire bryggerier. De præsenteres af ølguru Carsten Berthelsen og Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller) i en video, der kan ses fra på fredag. Man kan tage de otte øl til en stor samlet smagning eller fordele dem, som man vil og se videoen i mindre bidder. Køb Virtuøl Ølsmagning her.

BeerButler har valgt en model hvor 12 individuelle videoklip ligger på deres website så man kan tage ølsmagningen i det tempo man har lyst til. Der er et fint udvalg af øl, som dog er kendte navne, og dermed rettet mod begyndere og let øvede.

Vi ønsker ønsker jer en dejlig sommer med gode øloplevelser!

Vi ses.

Højt Skum.

 

Bestyrelsen for DØE Svendborg

 

 

Svendborg

Se alle nyhedsbreve - klik her

Rabataftaler Svendborg

Vinspecialisten:
10% rabat på øl

Vinoble:
10% rabat på øl

Alle steder: Husk medlemskortet

Møder i DØE Svendborg

Vi mødes oftest den 3. onsdag i måneden.

Tilmelding

Vi benytter NemTilmeld, hvor du tilmelder og betaler med dit dankort eller kreditkort.

Vi åbner for tilmelding til medlemsmøderne 1 - 2 måneder i forvejen. Klik her for at se de åbne.

Klik her, hvis du vil vide mere om NemTilmeld.

Vær opmærksom på, at der kan være gebyr for visse kreditkort!

Lokalbestyrelsen

Formand: Susannne Skjold Iversen

Næstform.: Jørgen Bjerrum

Webmaster: Morten Petersen

Arrangementsudvalg:

- Else Lindhard
- Flemming Jensen
- Søren Caspersen

Kontakt os via mail!