Velkommen

Velkommen til Danske Ølentusiaster i lokalafdeling Svendborg.
På denne side vil vi forsøge at give al information, som man som ny i foreningen kan have brug for. Er der noget vi har overset, så komme gerne med tilføjelser og tillægsspørgsmål til vores postkasse.
Alle henvendelser om selve medlemsskabet skal sendes til sekretariatet eller rettes ved at finde "Medlemsoplysninger" bag login på hovedsiden ale.dk

Medlemsmøder

Vi afholder medlemsmøde en gang om måneden, undtaget i juli. Det foregår altid den 3. onsdag i måneden, kl. 18.30. Som oftest er det på Færgevejen 13 i Svendborg, men der er undtagelser.
Da der kun er et begrænset antal pladser på Færgevejen er det nødvendigt med tilmelding og betaling på forhånd. De fleste møder koster 150 kr, som går til fortælleren, øllet og noget mad, men nogle møder kan også koste mere eller mindre.
Vi benytter tilmeldingssystemet NemTilmeld, hvor man betaler direkte med sit dankort eller kreditkort. Der åbnes typisk for tilmelding til medlemsmøderne 1 - 1½ måned i forvejen.
Alle medlemsmøder er bygget op på et tema. Der smages på 8-10 øl og fortælles om dem, mere eller mindre detaljeret. Og så er der ellers snak ved bordene om, hvad man synes om de forskellige øl, og for den sags skyld om alt andet mellem himmel og jord. Temaerne for smagningen kan være øl af en bestemt type, fra et bestemt land, fra et bestemt bryggeri eller til en bestemt lejlighed.

Andre arrangementer

Andre arrangementer i lokalafdelingen er mindre skemalagt. Men vi deltager altid i Kulinarisk Sydfyn.
Ofte er vi også aktive på Øllets Dag, som i hele landet fejres den første lørdag i september hvert år.

Nyhedsbreve

Det tilstræbes, at vi udsender et nyhedsbrev en gang om måneden. Her er omtale af de nærmest kommende arrangementer og nogle øl-relaterede arrangementer udenfor lokalafdelingens regi. Derudover kan der komme en enkelt ekstra mail i løbet af måneden, typisk hvis der er ledige pladser på medlemsmødet eller der dukker noget stort op. 

svendborg.ale.dk

Lokalafdelingen har sin egen underside på DØE's hjemmeside. Du er på den nu. Den kan altid findes med det mundrette svendborg.ale.dk.

Arrangementer: Her annonceres altid kommende arrangementer. Det er altid muligt at få et overblik over hvilke arrangementer der er på vej. Oftest bliver arrangementet annonceret her, længe før der er åbent for tilmelding, så man kan planlægge endnu længere frem.

Indkøbssteder: Her finder du en liste over anbefalelsesværdige indkøbsmuligheder for øl i vores område. Vi forsøger at holde den nogenlunde opdateret, men der sker jo hele tiden ny udvikling, så kommentarer er velkomne fra alle medlemmer. Er man logget ind kan man kommentere på siden, eller kan man sende en mail til vores postkasse

Udskænkningssteder: Her finde du en liste over anbefalelsesværdige ølsteder i vores område. Vi forsøger at holde den nogenlunde opdateret, men der sker jo hele tiden ny udvikling, så kommentarer er velkomne fra alle medlemmer. Er man logget ind kan man kommentere på siden, eller kan man sende en mail til vores postkasse

Nyhedsbreve: Arkiv over alle tidligere sendte nyhedsbreve.

Velkommen: Denne side/dette velkomstbrev er en del af hjemmesiden, så du altid kan finde det igen, hvis der er noget du vil læse op på.

Input til bestyrelsen