Julefrokostølsmagningen 2021

Medlemsmødet 13. november 2021

Det var blevet tid til den årlige Julefrokostølsmagning.

Årets tema har som bekendt været Lokale Bryggerier, og det var derfor planen at "opsummerer" med en smagning af alle de lokale julebryg.

Togholderen havde så truffet den beslutning at vi hverken skulle ha' sildemadder eller andesteg, da vi formodes at få nok af den slags i den kommende tid. Valget var i stedet for faldet på Italiensk Tapas, og snapsen var skiftet ud med en Underberg.

Referenten havde lagt sig syg, men som et bevis på hvor professionel ha er kan du alligevel læse hans referat HER.

 

Se flere billeder HER.

Årsmøde og Warwiksmagning

Medlemsmødet den 16. september 2021

Kender du formanden for vores forening? Hvis ikke har du en enestående mulighed for at møde ham da han har meldt sin ankomst. Men du har selvfølgelig også mulighed for at møde vores lokale formand og flere andre "VIP'er" fra lokalafdelingen.   Vi starter aftenen med Årsmødet, og efterfølgende skal vi igennem en smagning med det næste brygger i rækken af lokale bryggerier.

Referatus Provokatus var på pletten med nyspidset pen og hans referat indeholder også en fuldstændig ordret gengivelse af årsberetningen.

 

Se flere billeder HER.

Sommer-Grill-Ølsmagning

Medlemsmødet den 7. august 2021

Vi forsøgte os sidste år med en slags sommerfest, og det gik så godt at vi havde besluttet os for at gentage succesen, do med den krølle at arrangementet var flyttet til grillpladsen i det gamle Varde Sommerland.

Vinkelskriver Finn var på pletten, og hans skriblerier finder du HER.

 

 

 

Se flere billeder HER.

Så blev vi genforenet

Medlemsmødet den 11. maj 2021

Mødet skulle ganske vist ha' været afholdt på genforeningsaftenen, men vi gav den lige en uge til for at gi' plads til yderligere lempelse af forsamlingsforbuddet.

Vi havde fundet vej til et gammelt beskyttelsesrum fra krigens tid, og øllet var ude fra klitterne og de andre bunkere, nemlig Hvide Sande Bryghus, men alt det kan du læse mere om i Vinkelskriver Finns referat som du finder HER.

 
 

 

Se flere billeder HER.

Øllet der kom ind fra Vest

Medlemsmødet den 9. marts 2021

Coronaen havde endnu ikke sluppet sit tag i verden, men nu var vi altså blevet tørstige, så nu gik den ikke længere, der måtte ske noget !!

Så bestyrelsen valgte at prøve kræfter med det dersens Indernet og afholde en virtuel ølsmagning.

Planen havde jo længe været at de to bryggerier, Oksbøl Bryghus og West-Brew, skulle præsentere noget af deres øl på denne dato, og det ville vi da gerne holde fast ved.

Der blev udbudt smagesæt med 3 øl fra hvert bryggeri (der smuttede godt nok en ekstra i kassen inden de nåede frem, men ingen klagede og dette) og folk blev opfordret til at dele med andre i deres "Coronaboble".

Efter lidt startvanskeligheder fra et selskab ude på heden, fik vi startet op og så vidt jeg kunne tælle var vi omkring 20 til smagningen rund om i stuerne.

Af hensyn til vores egen dårlige hukommelse sidst på aftenen, og andre der måske gerne vil se hvad de gik glip af, optog vi hele seancen, og det kom der denne video ud af:

Årsmøde og Færøerne

Medlemsmødet 21. september 2020 

Det var blevet tid til Årsmødet, og vi havde fået fint besøg af landsbestyrelsesformand, Klaus Rehkopff, så udover det sædvanlige "program" fik vi også lige et indblik i landsbestyrelsens arbejde og tanker.

Efter Årsmødet stod Lars klar med næste smagning i rækken af Ø'er - Færøerne.

Finn var på pletten og du kan læse hans referat (der også indeholder Formandens beretning) HER.

 

Havefest & Bornholm

Medlemsmødet 15. august 2020

Nu havde vi jo været spærret inde længe og samtidig var sommeren kommet til Danmark, så bestyrelsen havde taget en rask førerbeslutning og flyttet den tidligere annoncerede Bornholmersmagning til weekenden og samtidig udvidet arrangementet med lidt mere øl og en grillpølse.

Lorteøen

Medlemsmødet 11. juni 2020

Krisen er ikke ovre endnu, men nu kunne vi ikke holde os længere - nu måtte vi simpelthen ud og ha' os et glas øl !

Og sikke et glas. Henrik havde medbragt en fin samling Amagerøl, endda en der var så ny at han selv "var nød til" at smage med, da den kom direkte fra "tappehallen".

Finn kunne også endelig få skrevet det referat færdigt han var startet på i marts, og det kan du læse HER.

Sweet-Sixteen

Medlemsmødet 18. januar 2020

Lokalafdelingen fylder 16, og det betyder jo vi skal ha' kage, og samtidig skyder vi temaet for år 2020 i gang med at smage øl fra Fyn.

Også i år er Finn på pletten med pen og papir, og du kan læse hans skriblerier HER.

 

Se flere billeder HER.

Julefrokostølsmagningen

Medlemsmødet 23. november 2019

 

 

 

Se flere billeder HER.

Årsmøde & Tjekkisk øl

Medlemsmødet 26. september 2019

Det var blevet tid til årsmødet, og atter en gang var lokalafdelingen lukningstruet da vi stod uden formand.

Vi kan dog berolige medlemmerne med at årsmødet forløb godt, og ikke nok med at vi fik valgt en ny formand, vi fik også bestyrelsen op på 5 personer igen.

Bestyrelsens sammensætning ser nu således ud:
Formand: Jørn Lund Nielsen
Næstformand: Leif Madsen
Bestyrelsesmedlem: Jens Erik Nielsen
Bestyrelsesmedlem: Birthe Larsen
Bestyrelsesmedlem: Lars Sørensen

Referatus Provokatus var på plads, og du kan læse hans referat HER

 

Se flere billeder HER.

Hvem er West-Brew ?

Medlemsmødet den 8. august 2019

Endnu et bryggeri ser dagens lys i lokalafdelingens område.

Vinspecialisten havde fået en aftale i stand med bryggeren - Tommy Jensen - om at komme forbi og fortælle lidt om planerne og selvfølgelig servere nogle eksempler på hans bryg.

Finn var som sædvanlig på pletten med notespapirene, og du kan læse hans referat HER.

3. nationale smagning

Medlemsmødet 9. maj 2019

Så var turen kommet til England. I lyset af al den Brexit snak hvor flere har malet fanden på vægen så man fik indtryk af at det snart var slut med at få fat på øl ovre fra øen, havde vi skyndt os at skaffe noget.

Finn var på plads med gåsefjeren, og du kan læse hans referat HER.

 

 

Suomalainen Oluenmaku

Medlemsmødet 14. marts 2019

Det andet land i serien af nationale smagninger, Finland, løb af stablen hos Jacobi Craft Brew, så vi også lige kunne få dem sat på verdenskortet.

Det betød så at der udover det finske øl også kom lidt lokalt skibsøl i glassene.

Denne gang var Finnonen Sorensenlainen ikke bare referent, men stod også for de finske røverhistorier.

Læs Finns referat HER.

Fødselsdag & Amerika

Medlemsmødet 24. januar 2019

De vise mænd fra bestyrelsen har besluttet at temaet for 2019-smagningerne skal være "Nationale smagninger", og efter lidt genvordigheder hvor der blev byttet rundt på den finske og den amerikanske smagning, er vi nu klar med årets 1. nationale smagning - Amerika - som Henrik og Rene fra BeerShoppen i Kolding var kommet for at lede os igennem.

Også denne gang var Finn på plads og forsøgte efter bedste evne at følge med på trods af højt støjniveau. Læs hans referat HER.

 

Se flere billeder HER.

Årsmøde & Pjaltenborg

Medlemsmødet 27. september 2018

Så blev det tid for det nervepirrende årsmøde hvor det blev afgjort om lokalafdeling Varde måtte lukke og slukke, eller om der kunne findes en ny formand til at tage over efter Jens Erik ...

Læs vor "husreferent" Finns skriblerier HER.

Den nye bestyrelse
 
 

Ghost Busters

Medlemsmødet 9. august 2018

Efter en lang varm og tør sommer kom Thor forbi og skabte den rette spøgelsesstemning. Altså ham med Lyn & Torden forstå's.

Runehugger Thor fra Tjæreborg kom også, og har fået dette REFERAT ud af hans noter fra aftenens medlemsmøde.

Kano(n)tur på Holme Å

Medlemsudflugt 16. juni 2018

DMI havde truet med store mængder regn søndag, så vores planer om en 2-dages udflugt ud i naturen blev kortet ned til én. Nu viste det sig så at folkene hos DMI vist havde vendt kortet på hovedet for der kom ikke megen regn der hvor jeg opholdt mig om søndagen, men til gengæld havde vi svært ved at holde rugbrødet tørt om lørdagen. Nå, men under alle omstændigheder havde vi en hyggelig dag som det måske fremgår af billederne.

/Leif

 

 

 
 

 

Se flere billeder HER.

Belgisk Ølkultur

Medlemsmødet 24. maj 2018

Kulturugen blev aflyst, så der måtte en mindre ændring i mødetitlen til, men kultur skulle det jo være, og ølkultur er vel også kultur ?!

Klik HER for at læse Finns referat

 

Se flere billeder HER.

Konfirmationsforberedelse

Medlemsmødet 20. januar 2018

Lokalafdelingen er kommet i konfirmationsalderen, så hvad var mere passende end at døbe fødselsdagsmødet "Konfirmationsforberedelser" ?!

Finn Sørensen var atter gæst til vort medlemsmøde, og har atter forfattet et referat.

Klik HER for at læse Finns referat

 

Se flere billeder HER.

Referat fra Årsmødet

Medlemsmødet 30. september 2017

Så fik vi igen shanghajet Finn Sørensen til at tage noter og skrive referat fra vort møde. Denne gang var det jo specielt vigtigt da der var tale om vort Årsmøde, og vi naturligvis gerne vil informere vore medlemmer om hvem der sidder i den kommende bestyrelse.

Du finder referatet HER.

Du kan læse formandens beretning HER.

Referat fra møde med Syndikatet

Medlemsmødet 6. maj 2017

Nu har referatskriveriet stået stille i flere år, men vi fik besøg af referanten fra Esbjerg, Finn Sørensen, der indvilgede i at skrive et referat fra mødet.

Gangsterbryggeriet Syndikatet kom til Varde

Klik HER hvis du vil du læse mere om Syndikatets øl.

Og vi har også et par GALLERIER fra mødet.

 
 

 

Se flere billeder HER.