Julehygge lørdag den 14/12 kl. 13-16 på The New Cat Pub

 

Selvfølgelig skal vi da lige ønske hinanden god jul, inden alle forsvinder i diverse juleforberedelser og travlhed.

Og det gør vi traditionen tro ved at mødes nogle hyggelige timer, hvor der kan købes godt øl og æbleskiver.

I år bliver der også levende musik denne eftermiddag, så stemningen kan komme helt i top.

Den irske troubadour og entertainer Tom Donovan er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire.

Han begyndte sin karriere i 1960'erne i hjembyen Dublin med at synge og spille international rock.

Senere begyndte Tom Donovan at synge og indspille traditionelle irske og egne sange, som han turnerede med over hele Europa. 

Siden har han været til både folk og rock - ofte i en blanding - der afleveres med en energi og intensitet, som sammen med en robust guitarstil river publikum med fra første tone.

Tom Donovan, der bor i Danmark på 15 år, har været frontfigur i forskellige orkestre, men optræder mest solo som et dynamisk one man-band, og han formår uden besvær at få et par tusind tilhørere helt op at gynge. Men han kan også indfange publikum i stille lytten til sine sange, som han binder sammen med anekdoter og aktuelle kommentarer. 

Tom Donovan har udgivet flere albums med hovedsagelig irske sange og ballader og i år kom ”The Ancient Road ”, som er en hyldest til dansk kultur og landskab.

Så gå ikke glip af dette hyggelige indslag i julemåneden, det er bare at møde op uden tilmelding, og alle også ikke-medlemmer er velkomne !

Højt Skum Vejle