Nu får Vejle sin egen fest i Torvehallerne på Øllets Dag !

 

Hvert år den 1. lørdag i september (den 7/9 i år) fejrer Danske Ølentusiaster over hele landet "Øllets Dag".
I Vejle hidtil lidt beskedent idet foreningen de sidste par år har uddelt smagsprøver og fortalt om foreningen ved Kvickly i Bryggen om dagen.

Hos "storebrødrene" i DØE regi lokalafdelingerne Fredericia, Kolding og Horsens har man helt andre stolte traditioner for at fejre dagen.
Men efter en større indsats i Danske Ølentusiaster i Vejles bestyrelse gennem et års tid har lokalafdelingen nu lagt sig godt på vej efter de 3 andre med en medlemsfremgang på ca. 20 % det sidste år.

I den sammenhæng kunne vi så godt tænke os, at vi også i Vejle kunne få skabt en tradition for at fejre dagen behørigt.
Derfor kontaktede vi Terje Thesbjerg fra Torvehallerne for at høre, hvad han sagde til dén aften at lave en temaaften med en  buffet/middag specielt rettet mod at indtages sammen med øl (gerne hvor øl også indgår i selve maden) og så bestille noget godt specialøl hjem.


Meningen var at skabe en aften, hvor ikke bare medlemmerne fra Danske Ølentusiaster dukker op, men også alle andre med hang til god mad og specialøl.
For god mad får man jo i Torvehallerne.

Terje var straks med på idéen, og derfor kan Vejle nu se frem til en dejlig aften med god mad og godt specialøl i det hyggelige Væksthus.

De nærmere detaljer vedrørende aftenen vil følge senere i presse, på hjemmesiderne hos Torvehallerne og Danske Ølentusiaster Vejle samt på Facebook - men gå ikke glip af dette arrangement og reserver allerede nu datoen i kalenderen og inviter også ægtefælle/kæreste/venner/naboer/kollegaer osv. med til denne fantastiske oplevelse. 

Vel mødt

Højt Skum Vejle