Ølsmagning/Monrad & Rislund 1/3 kl. 19.30-22.30 i Torvehallerne

 

Det er jo næsten overflødigt at præsentere de herrer, men vi gør det alligevel !

Øllet blev deres skæbne...

For mere end 25 år siden var Monrad & Rislund forsidestof i forbindelse med udsendelsen af LPen (det hed det dengang) "Øl er gud".  Bryggeriet Carlsberg ville med fogedforbud have udgivelsen standset, idet de mente, at pladeomslaget krænkede deres varemærkerettigheder. Byretten mente det modsatte...

Den gang kunne ingen vide, at Monrad & Rislund en dag selv ville stå bag egen ølproduktion, men i 2011 tog en virksomhed fra deres fiktive univers springet fra den virtuelle verden til den barske virkelighed: Pladderballe Bryghus blev en realitet. http://www.pladderballebryghus.dk/

Efter en vanskelig start er Pladderballe Bryghus idag et velkonsolideret brand blandt mikrobryggerier. Øllet, der brygges på Svaneke Bryghus, har navne efter begreber i det monrad/rislundske univers f eks. Kalapøjser, Brodtgaard Basement Reserve og Kakerlakpuler. En distrubutionsaftale med COOP bringer øllet ud til glade ganer i landets fjerneste afkroge.

Monrad & Rislund´s samarbejde gennem snart 40 år er legendarisk i dansk underholdning. Deres pågående, ligefremme og grænsesøgende humor har været banebrydende ikke mindst for udviklingen af dagens stand-up scene. Hos Monrad & Rislund har det talte ord til alle tider haft følgeskab af masser af musik. Hundredevis af kompositioner inden for snart sagt enhver genre er det blevet til på de omkring 30 albums, de har udgivet. Forestillingens musikdirektør er som altid den bedste: Øyvind Ougaard!

Det vil være decideret forkert at antage, at Monrad & Rislund er blevet mildere gennem årene. Som +60årige har de meninger om stort set alt, -meninger de ikke holder for sig selv. Et langt liv har kun skærpet deres satiriske tæft og hvæsset deres penne, og så er "skidesjovt"  kun fornavnet... 

Ølsmagningen som indleder hver forestilling varetages kvalificeret af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev. John har brygget gennem mange år, har stor viden om øl som formidles levende og humoristisk.

Monrad & Rislund i 2014 er morsomt, musikalsk -og velsmagende...

Velkommen, -og skål!

Prisen for dette arrangement er normalt kr. 292,- pr. billet, men Terje har lavet et specialtilbud til ølentusiasterne, så mod forevisning af gyldigt medlemskort til Danske Ølentusiaster  kan hvert medlem købe op til 4 billetter á kr. 217,- i Torvehallerne !

19:30 Ølsmagning med brygmesteren - 4 ølprøver pp

20:30 Pause

21:00 SHOW med Monrad og Rislund

22:25 Afslutning

Billetterne er allerede sat i salg, så kom ikke for sent til denne fantastiske aften, som uden for enhver tvivl vil byde på masser af god underholdning !

Højt Skum Vejle