Så kan lækkermunde godt finde hagesmækken frem !

 

Alle med en sød tand kan godt finde den helt store hagesmæk frem, når det drejer sig om det næste arrangement "Øl til chokolade og desserter".


Rigtig godt øl præsenteret af lokalformanden for Haderslev Frank Zarp Truelsen bliver nemlig ledsaget af chokolade med øl i specielt fremstillet til os af Xocolatl.
For chokolade er ikke bare chokolade, når man først har smagt deres værker.

Som de selv skriver:
Det, der driver os, er en konstant jagt på den sublime smag og en ambition om ganske enkelt at levere de bedst tænkelige chokolade produkter på det danske marked.
Kendetegnet ved vore chokolader er HARMONI og INTENSITET, ting man ikke opnår ved blot at tage en tilfældig råchokolade til et tilfældigt stykke fyldt chokolade.
Vi tager udgangspunkt i, hvad råchokoladen har at byde på smagsmæssigt.
Det går eksemplevis ikke at fremstille en kaffeganache med en råchokolade, der har noter af rabarber og jordbær.
Så til hvert eneste stykke fyldt chokolade er råchokoladen nøje udvalgt.
Med faglig kunnen, erfaring og ordentlige råvarer mener vi nu at kunne sige, at vi er der...VI LEVERER DANMARKS BEDSTE CHOKOLADE, velbekomme.

Eksempler på, hvad Xocolatl creerede til en smagning i Esbjerg kan ses på det ene billede:
Marmorstykke med Carls Porter: chokolade med fyld af karamel smagssat med Carl´s Porter
Firkant med Mikkelers Juleporter: trøffelfyld tilsat Mikkelers Juleporter, som jo er tilsat de sædvanlige julekrydderier, inklusive stjerneanis
Flødebolle med Mikkelers Black: flødebollens indhold på 17,5% stammer fra Mikkelers Black, som har smagssat skummet i bollen, og flødebolles bund er en ærlig marcipan

Så der er kun at vente spændt på, hvad de skaber til smagningen i Vejle !

En rigtig indbydelse med flere oplysninger om sted, pris, tilmeldingsfrist og ikke mindst - hvilket godt øl, som vi skal nyde til - følger snarest.
Men læg mærke til at vi af hensyn til foredragsholderens kalender har måtte flytte arrangementet til lørdag den 2/3 kl. 13-16, og altså ikke som oprindeligt annonceret lørdag den 23/2 kl. 14-17.
Ovennævnte skulle dog vist give al mulig god grund til at lave en ny plads i kalenderen.

Slikmunde fra vores naboafdelinger, som nu sidder og sukker fortvivlet ved tanken om, hvad de går glip af, er naturligvis også velkomne   :-)


Vel mødt

Højt Skum Vejle