Tirsbæk Green Game 2013 - spar penge på dit kontingent - pubmøde juli

 

Tirsbæk Green Game.

Weekendarrangementet Tirsbæk Green Game på Tirsbæk Gods løb af stabelen den 8.-9. juni, og da der som noget nyt i år var et Mad-Mekka området, hvor man kunne gå fra bod til bod og smage en masse spændende produkter i et 500 kvm stort telt midt på Slotspladsen, var Ølentusiasterne inviteret til at uddele smagsprøver på specialøl og slå et slag for foreningen.

En invitation, som vi naturligvis tog imod, og med velvillig sponsorering af øl fra Coisbo Beer, Indslev Bryggeri, Bilka Vejle, Kvickly Vejle og Den Gyldne Hest i Horsens, havde vi rigeligt øl at byde på.

Undervejs fik vi byttet os til smagsprøver på pølse, ost og chokolade fra nogle af de andre udstillere, som kunne ledsage smagsprøverne på øl.

De første startede allerede torsdag med at stille telt, borde mm op, og resultatet blev en flot stand, som ikke stod tilbage for nogle af de andres.

Og det blev nogle travle dage, hvor der blev snakket med rigtig mange og delt masser af materiale ud om foreningen.

Konkret meldte 2 par sig ind, og vi kunne glæde os over, at de begge var friske på at deltage i Jellingturen allerede ugen efter.

Velkommen til de nye medlemmer, som vi håber bliver de første af flere efter den travle weekends indsats.

Spar penge på dit kontingent.

Deltagelsen i Tirsbæk Green Game var selvfølgelig rettet mod at udbrede kendskabet til foreningen og skaffe nye medlemmer til lokalafdelingen.

Men vidste du, at du kan spare kr. 100,- på dit kontingent ved en meget mindre indsats ?

Melder et nyt medlem sig ind i Danske Ølentusiaster med henvisning til dig, får du nemlig kr. 100,- i rabat på din efterfølgende kontingentopkrævning.

Det kan du gøre én gang hvert år, så med en lille indsats kan du faktisk fast gøre dit medlemsskab billigere, blot du skaffer ét nyt medlem hver år.

Pubmøde 27. juli.

Udover hyggen ved at møde andre medlemmer til de uformelle pubmøder, som er åbne for alle også ikke-medlemmer, er der altså endnu en grund til at invitere mand, kone, kæreste, ven, nabo, kollega, gæst osv. med.

Der følger snart mere om det næste pubmøde, som foregår på The New Cat Pub kl. 14-17 den sidste lørdag i juli.

Højt Skum Vejle