Overrækkelse af Dansk Ølmærke 2014 i Vejle

Klik på billedet for stort format

 

Foreningen Danske Ølentusiaster uddeler hvert andet år Dansk Ølmærke til en række udskænkningssteder og for første gang i år også til en række udsalgssteder.

Dansk Ølmærke tildeles på baggrund af indstillinger fra lokalafdelingerne i Danske Ølentusiaster.

Formålet med Dansk Ølmærke er dels at oplyse foreningens medlemmer samt andre med interesse for øl om steder, hvor man kan få en særlig øloplevelse, dels at give disse steder en anerkendelse og en opmuntring til at fortsætte indsatsen for det gode øl. 

Diplomet, som er det synlige bevis på, at et ølsted har modtaget Dansk Ølmærke, er designet af Mediegrafikerelev Jane Rasmussen, Syddansk Erhvervsskole, Odense og uddeltes første gang i 2003.

Lørdag den 29. marts 2014 kl. 10 overraktes dette diplom til Havnens Vin & Tobakshus v/Kenneth Pape i Havnegade 37 i Vejle.

Diplomet overaktes af lokalbestyrelsen i Danske Ølentusiaster i Vejle.

Lokalbestyrelsen har begrundet deres indstilling til modtagelse af diplomet med: 

Havnens Vin & Tobakshus har et meget stort og spændende udvalg på ca. 400 forskellige danske og udenlandske specialøl.

De har viden om den øl, som de forhandler, der udleveres hver måned en oversigt over deres ølsortiment, og de giver rabat til medlemmer af Danske Ølentusiaster med gyldigt medlemkort.

Havnens Vin & Tobakshus har stået for præsentation af øl til arrangementer med lokalafdelingen, og de afholder derudover også selv ølsmagninger.

De står endvidere for afholdelse af "Lille Øllets Dag" i samarbejde med Danske Ølentusiaster i Vejle.

Så de yder absolut en stor indsats for udbredelse af kendskabet til godt specialøl.

Højt Skum Vejle