Pubcrawl og spisning lørdag den 6/5 2017

Klik på billedet for større format

 

 

 

Så går turen mod Århus - afgang med regionaltog 3337 fra Vejle banegård kl. 12.10 - husk at afse tid til køb af billet inden.

 

 

 

Vi gentager den hyggelige tur fra sidste år blot med nye steder.  

Kent har igen valgt 3 gode ølsteder i Århus ud, og på det ene spiser vi også, så der bliver god tid til at sidde og nyde de velsmagende dråber over masser af hyggeligt samvær, istedet for at sluge sin øl for at prøve at nå rundt på samtlige pubber i området.

En af vores lokale ølentusiaster Kent Wormsdorf, som har sin daglige gang i Århus, vil nemlig være vores guide denne eftermiddag.

 

 

Kent´s oplæg lyder:

Efter den gode og meget hyggelige kulinariske og ølmæssige tur til Jyllands ”hovedstad” den 28/5 2016, gør vi forsøget igen den 6/5 2017.

 

For at vi ikke skal ”kede os”, har jeg valgt tre andre steder end sidste gang, som også har et stort fokus på det gode øl og god mad.

Der er tale om både ”gamle” og ”nye” steder.

 

 

Krofatter’s mad- og ølbar i Guldsmedgade 32, hvor vi skal have lidt godt dansk mad på en lidt anderledes måde og lidt godt øl fra et eller flere af de danske mikrobryggerier.

Krofatter’s mad- og ølbar satser på det de selv kalder ”dapas”, altså dansk mad serveret på en måde som vores mor nok ikke kunne genkende, og så dog alligevel. 

 

Bliver vi mere en 10 (forhåbentligt) skal vi forudbestille menu http://www.krofatters.dk/en-mad-og-oelbar/

Øludvalget på Krofatter’s mad- og ølbar, er en skønsom blanding fra Coisbo (!), Syndikatet, og andre.

 

 

Når vi så har nydt den gode mad og øl hos Krofatter’s mad- og ølbar, skal vi sætte kurs imod Frederiksgade, nærmere bestemt Sherlock Holmes Pub i Frederiksgade 76A tæt på rådhuset.

Der er lagt en lille overraskelse ind i gåturen mellem Krofatter’s mad og ølbar og Sherlock Holmes Pub men mere om det, når vi når så vidt.  

 

Sherlock Holmes Pub http://www.sherlock-holmes.dk/ er god gammeldags pub i engelsk stil, med chesterfieldsofaer, en masse ”tingeltangel” på væggene og godt engelsk ale på fad og flaske.

Og hvad er fokus? 

Naturligvis Sherlock Holmes, så der kan man se alskens memorabilia, ægte og uægte, men ikke uden charme, fra Sherlocks tid, eller der omkring.

 

Der naturligvis sport på projektoren, når der er en vigtig kamp, som de ”fodboldtossede” englændere og danskere skal se, men hvis man ikke lige er til det, så er der jo altid de gode engelske ales både klassikere: London Pride og mere eksperimenterende. 

Udover sport, så er der jo altid musik og quiz night på forskellige tidspunkter, så man kommer ikke til at kede sig, hvis man skulle komme der en hverdagsaften.   

 

 

Når vi så har dvælet lidt ved de gode ales og Sherlock Holmes’ vigtige sager og evige kamp imod de store skurke, er det vist tid til at gå i retningen af havnen, imod Highlanders Bar http://www.highlandersbar.dk/ i Mindebrogade 5, for enden af Aarhus å nede ved havnen. 

 

Hvis vi har god tid, så kan vi gå den ”forkerte” vej ned i gennem Frederiksgade og ”dumpe ind” hos nogle af de mange bar og pubber, der ligger i gaden. 

 

Highlanders Bar er, som I nok kan regne jer frem til, en skotsk inspireret bar, med stor fokus på øl, whisky, gin og rom.

Men som de selv skriver: Highlanders is not a Scottish bar, we just have lots of scotch!

…but don’t be surprised if you find the odd man in a kilt!!

 

Så her kan vi nok få et par timer til at gå i godt selskab med det gode øl fra flere danske og udenlandske bryggerier og måske en lille dram.

Der er et stort udvalg af engelske, skotske, walisiske ales, danske mikrobryg fra bl.a. Ebeltoft Gaardbryggeri, og øl fra resten af Europa, og vil man have en lille dram, så er der ca. 200 forskellige whisky og 100 forskellige rom at vælge i mellem. 

I øvrigt, er Highlanders Bar, en bar uden musik og TV, så her kan vi i ro og mag fordybe os i de gode øl og snakke i fred og ro.

 

 

Så mon ikke klokken er ved at blive mange på det tidspunkt efter et par øl på Highlanders Bar, og det er ved at blive tid til at bryde op og sige tak for den aften.

Togene til Vejle køre fra Aarhus banegård kører jævnligt, så når man ikke den ene, så når man nok den næste."

 

***************************************************************************

 

Man betaler selv undervejs for de øl og den mad, som man indtager - og selvfølgelig også for togbilletten - men af hensyn til spisningen som vi skal forvarsle stedet om - bedes I tilmelde jer på doodlen senest ONSdag den 3/5 klik her <font color="#0000ee">https://doodle.com/poll/swa886e3b5ga9m53</font>

HUSK én linje pr. deltager.

 

 

Arrangementet er åbent for alle så tag gerne andre ølnydere med.

 

 

For yderligere information:

 

lokalformand Astrid Olufsen

astrid.olufsen@remove-this.ale.dk

51 89 54 00