VIGTIGT - Juleølssmagning - Årets Danske Bryggeri - Årsmøde

 

Kære lokalmedlemmer.

 

Juleølssmagning lørdag den 21. november - AFLYST

Ja så blev vi endnu engang ramt af Corona restriktioner, og det kommer sikkert ikke bag på jer, at det betyder, at vi ikke kan afholde den planlagte juleølssmagning med en forsamlingsbegrænsning på 10.

Vi er vist efterhånden mange, som ikke hurtigt nok kan komme ud af 2020 og ind i 2021.

 

 

Julehygge lørdag den 12. december - AFVENTER

Vores tradition for lige på uformel vis at mødes og hygge et par timer over lidt godt juleøl og nogle æbleskiver samt ønske hinanden god jul, lader vi stå lidt endnu.

Den kræver ikke stor planlægning, og vi kan håbe på, at den stadig bliver mulig.

 

 

Årets Danske Bryggeri - LOKALAFDELINGENGS INDSTILLING

Én af traditionerne på vores årsmøde har de senere år været at stemme om hvilket bryggeri, som vi skal indstille til ovennævnte pris.

Sidste år indstillede Vejle Det Lille Bryggeri, som blev slået tæt på målstregen under den efterfølgende medlemsafstemning.

 

Nu har vi så ikke en ølsmagning, hvor vi kan stemme om vores indstilling, så vi gør det næstbedste og laver afstemningen på skrift.

Afgiv derfor din indstilling i denne doodle SENEST lørdag den 31/10 https://doodle.com/poll/yyq7hhp999as65c8

Du skriver det bryggeri, som du foreslår, samt dit navn - eks. "Det Lille Bryggeri - Astrid Olufsen".

 

 

Årsmøde lørdag den 20. februar 2021 - FLYTTET FRA 2020

Som andre arrangementer i år har det måttet udsættes pga. Corona.

Vores årsmøde i Vejle plejer at være en fest med ølsmagning, lækker mad, kage og lotteri.

Og vi plejer traditionelt også at være mange.

 

Tiderne nu gør, at vi derfor også må være ekstra opmærksomme på lokalet.

Og for bedre at kunne planlægge vil vi derfor bede jer om SENEST lørdag den 2/1 om at give en foreløbig tilkendegivelse i denne doodle af, om I forventer at deltage https://doodle.com/poll/9tcit72azx5i8fi2

Det er altså IKKE en bindende tilmelding til ølsmagningen mm - årsmødet kræver ikke tilmelding - den kommer først senere i 2021.

Men det er et vigtigt fingerpeg til lokalbestyrelsen.

 

 

lokalformand Astrid Olufsen

astrid.olufsen@remove-this.ale.dk

51 89 54 00

 

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

 

Kommende arrangementer: 

 

lørdag 12/12: Julehygge/pubmøde: æbleskiver og juleøl nærmere info følger (åbent for alle)

 

lørdag 20/2 2021: Årsmøde-Holbæk Bryghus-ølmarinerede svinekæber-kage-lotteri mm 

 

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

 

Lokale rabataftaler:

 

1401 - food & friends: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 10% på øl. 

Bar megalounge i Torvehallerne: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 10% på øl. 

Cozy Crêperie & Coffeeshop: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 10% på øl. 

Fri Bryg: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives gratis lån af fadølsanlæg ved køb af fadøl i bryghuset. 

Havnens Vin og Tobakhus: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives der 5% rabat og gælder ved køb af øl til normalpriser. Der ydes ikke rabat på tilbudsvarer. 

Osteriet Vejle: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 10% på øl. 

Restaurant Vedelsborg: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod oplysning ved bordbestilling og senere forevisning af gyldigt medlemskort gives 10% på regningen. 

SMAGdansk Vejle: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 20% på øl. 

The Cat & Barrel: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives 10% på øl. 

Vinoble Vejle: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives der 10% rabat på øl. Dog ikke på nedsatte varer. 

Ølhandleren Give: For medlemmer af Danske Ølentusiaster: Mod forevisning af gyldigt medlemskort inden bestilling gives der 10% rabat ved køb af øl. Rabatten gælder kun i deres fysiske butik, ikke på deres internetbutik.