Lokalafdeling Vordingborg

Velkommen til siden for Vordingborg lokalafdeling, der dækker alle postnumre i Vordingborg kommune samt dele af det nordlige Falster.

Vi er den yngste afdeling i vores region, men det til trods er vi engagerede mennesker med stor interesse for det gode øl. Vordingborg lokalafdeling afholder smagninger og andre øl-relaterede arrangementer regelmæssigt. Medlemmer får invitationer på mail, men både som medlem og ikke-medlem kan du holde dig opdateret her på hjemmesiden. Kig under arrangementer for at se, hvad vi har på tapetet.

Som det er øjeblikket har vi ikke noget fast tilholdssted til medlemsmøder, men en del af vores arrangementer foregår i Præstø, da vi har vurderet, at det er der vi har det største fremmøde.

Hold øje her på siden, på mailen og på vores Facebook-side for nøjagtig info om de enkelte arrangementer. 

Højt skum

Vordingborg lokalafdeling

Link til vores Facebook-side.

Formanden trækker sig

Formand Keith Duddles har desværre valgt til årsmødet helt at træde ud af i bestyrelsen, og siger dermed tak for denne gang.

Det er ingen hemmelighed, at vi i lokalafdelingen og bestyrelsen længe har kæmpet for at holde lokalafdelingen kørende. Manglende opbakning fra medlemmer samt lavt deltagerantal til arrangementer og smagninger - trods stigende medlemstal - har gjort, at vi over en periode siden foråret, har droslet ned for vores engagement. Vi føler simpelthen ikke, at det er arbejdet værd, at lægge så mange timer i bestyrelsesarbejdet og planlægningen, når der alligevel ikke dukker ret mange medlemmer op til vores arrangementer. Flere smagninger i 2018 måtte vi aflyse. Og her i 2019 var vi - som i nok ved - nødt til at aflyse 3 af de første 4 arrangementer.

I et par år var Keith Duddles - efter Søren Andersen - alene i bestyrelsen, indtil undertegnede, som har været webmaster i nogle år, trådte til som næstformand i 2018. Men to i en bestyrelse er stadig ikke ret mange, i betragtning af, hvor meget arbejde det kræver at holde en lokalafdeling kørende - særligt hvis den skal være aktiv.

Hvis man kigger på antallet af arrangementer i 2018, så synes vi ikke - hvis vi nu selv skal sige det - at vi har ligget på den lade side. Men da deltagerantallet og opbakningen ikke er steget i perioden, føler vi nu, at motivationen til at fortsætte med at bruge så mange timer på det, daler.

Keith har i en periode kæmpet med begyndende stress, og det er bl.a. en af de medvirkende grunde til, at han stopper som formand. Men den primære årsag er, at han ikke længere føler, at han kan gøre mere for lokalafdelingen, og at han derfor vil prioritere nogle af sine vågne timer på andre ting, som f.eks. noget af det andet bestyrelsesarbejde, som han også er involveret i.

Dermed ikke sagt, at vi helt har opgivet. Undertegnede er frisk på at fortsætte som næstformand, men kun hvis der er en, som er villig til at overtage formandsposten efter Keith. Det kan jo være, at nye friske øjne og idéer, er lige det der skal til, for at vende udviklingen, og få medlemmerne op af stolene og ud af døren.

Mange tak til Keith for det store arbejde han har lagt i lokalafdelingen, og tak for det gode samarbejde!

Vi opfordrer selvfølgelig jer medlemmer i at møde op til årsmødet, så vi kan være fælles om at beslutte, hvad der skal ske med vores lokalafdeling!

Link til nyhedsbrev med invitation til årsmøde.


Højt Skum!
Bestyrelsen,

Keith Duddles
Lokalformand

Søren Hansen
Næstformand og webmaster

//29.09.2019

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 63
Antal medlemmer for et år siden: 55
Vækst det seneste år: 14.55%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 76.19%
Kvinder: 23.81%
Personlige medlemmer: 58.73%
Husstandsmedlemmer: 23.81%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Vordingborg dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):4720 Præstø (21) - 4735 Mern (2) - 4760 Vordingborg (13) - 4771 Kalvehave (1) - 4772 Langebæk (1) - 4773 Stensved (1) - 4780 Stege (8) - 4791 Borre (1) - 4792 Askeby (3) - 4793 Bogø By (0) - 4840 Nørre Alslev (2) - 4850 Stubbekøbing (1) - 4863 Eskilstrup (1) - 4871 Horbelev (2)
I alt 57 medlemmer.

Seneste ændringer er foretaget: 29.09.2019

Filer til download

Tilmelding og betaling

Man kan tilmelde sig vores arrangementer via MobilePay eller ved at indbetale på konto
Reg. 6140 Konto. 4094155

Ved indbetaling bliver man med det samme tilmeldt. Man får altså kun besked, hvis der er et eller andet galt.
Indbetaleren skal huske at oplyse medlemsnummer og navn, samt hvilket arrangement, det drejer sig om.
Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til formand Keith Duddles.
Mail: Keith.duddles(at)ale.dk

Har du besøgt os på Facebook?

Lokalformand

Keith Duddles
Gottliebsvej 12
4700 Næstved
26219125
keith.duddles(at)remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Søren Hansen
Christian Winthers Vej 22, st.
4760 Vordingborg
40926359
40926359
soren.hansen(at)remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Søren Hansen
Christian Winthers Vej 22, st.
4760 Vordingborg
40926359
40926359
soren.hansen(at)remove-this.ale.dk