Invitation til årsmøde
Formanden trækker sig

Formand Keith Duddles har desværre valgt til årsmødet helt at træde ud af i bestyrelsen, og siger dermed tak for denne gang.

Det er ingen hemmelighed, at vi i lokalafdelingen og bestyrelsen længe har kæmpet for at holde lokalafdelingen kørende. Manglende opbakning fra medlemmer samt lavt deltagerantal til arrangementer og smagninger - trods stigende medlemstal - har gjort, at vi over en periode siden foråret, har droslet ned for vores engagement. Vi føler simpelthen ikke, at det er arbejdet værd, at lægge så mange timer i bestyrelsesarbejdet og planlægningen, når der alligevel ikke dukker ret mange medlemmer op til vores arrangementer. Flere smagninger i 2018 måtte vi aflyse. Og her i 2019 var vi - som i nok ved - nødt til at aflyse 3 af de første 4 arrangementer.

I et par år var Keith Duddles - efter Søren Andersen - alene i bestyrelsen, indtil undertegnede, som har været webmaster i nogle år, trådte til som næstformand i 2018. Men to i en bestyrelse er stadig ikke ret mange, i betragtning af, hvor meget arbejde det kræver at holde en lokalafdeling kørende - særligt hvis den skal være aktiv.

Hvis man kigger på antallet af arrangementer i 2018, så synes vi ikke - hvis vi nu selv skal sige det - at vi har ligget på den lade side. Men da deltagerantallet og opbakningen ikke er steget i perioden, føler vi nu, at motivationen til at fortsætte med at bruge så mange timer på det, daler.

Keith har i en periode kæmpet med begyndende stress, og det er bl.a. en af de medvirkende grunde til, at han stopper som formand. Men den primære årsag er, at han ikke længere føler, at han kan gøre mere for lokalafdelingen, og at han derfor vil prioritere nogle af sine vågne timer på andre ting, som f.eks. noget af det andet bestyrelsesarbejde, som han også er involveret i.

Dermed ikke sagt, at vi helt har opgivet. Undertegnede er frisk på at fortsætte som næstformand, men kun hvis der er en, som er villig til at overtage formandsposten efter Keith. Det kan jo være, at nye friske øjne og idéer, er lige det der skal til, for at vende udviklingen, og få medlemmerne op af stolene og ud af døren.

Mange tak til Keith for det store arbejde han har lagt i lokalafdelingen, og tak for det gode samarbejde!

Vi opfordrer selvfølgelig jer medlemmer i at møde op til årsmødet, så vi kan være fælles om at beslutte, hvad der skal ske med vores lokalafdeling!


Søren Hansen
Næstformand og webmaster


Årsmøde

Så er det endnu engang ved at være tid til årsmøde.

Formand Keith Duddles har som sagt valgt at stoppe som formand og træder ud af bestyrelsen. Regionsformand Søren Kjær har derfor valgt at møde op og overvære mødet, som starter klokken 19.

Dagsorden ifølge vedtægter 

Vi arbejder på at få Brian fra Kongebryg på besøg for at holde en smagning for os efter mødet.

Der vil blive sendt en reminder ud en uge op til mødet, med mere info om smagningen. Ellers vil det kunne findes på Facebook, lige så snart smagningen er på plads.


Tid:
 kl. 19

Sted: Aktivitetshuset Bernhard, Svend Gønges Torv 14, 4720 Præstø


Mødet starter kl 19 og efter mødet er der smagning.

Der er IKKE spisning til dette møde, så sørg for at få lidt at spise hjemmefra.
 
Pris for smagning 100 kr.

Bindende tilmelding og betaling er tirsdag d. 20.10. kl 23.59Mobilpay eller via bankoverførsel.
Se 'tilmelding og betaling' i højre spalte for flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig.

Vi opfordrer selvfølgelig alle medlemmer til at møde op til årsmødet, så vi kan være fælles om at beslutte, hvad der skal ske med vores lokalafdeling!

 

 

 
Datoer 2019

22/10 - Årsmøde

  

Med forbehold for ændringer. 

Link til side med arrangementer.
 

Tilmelding og betaling

Man kan tilmelde sig vores arrangementer via MobilePay eller ved at indbetale på konto
Reg. 6140 Konto. 4094155

Ved indbetaling bliver man med det samme tilmeldt. Man får altså kun besked, hvis der er et eller andet galt.
Indbetaleren skal huske at oplyse medlemsnummer og navn, samt hvilket arrangement, det drejer sig om.
Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til formand Keith Duddles.
Mail: Keith.duddles(at)ale.dk

Facebook

Du har også mulighed for at følge med på vores facebook side.

Klik her og du kommer ind på siden, hvor du så kan "synes godt om" siden, for at få nyheder og opdateringer.

  

Untappd

Flere af vores medlemmer er begyndt at bruge appen Untappd.

Find appen i enten Appstore eller Google Play.

 

 

Hjemmeside

Husk at alt nyt, der sker i lokalafdelingen kommer på hjemmesiden.

Så hold øje med: www.ale.dk/vordingborg/