2 Marts 2015

Nyhedsbrev 1- 2015  DØE Vordingborg

Forår er endelig kommet og det er vi også med et nyt medlemsbrev, efter en forholdsvis stille vinter i DØE Vordingborg regi. Dog har jeg smagt noget dejligt øl inkl. en smagsfyldt chokostout.
I denne nyhedsbrev kan du læse om ølsmagninger, øludskænkninger og øl på Fransk Forårs Marked.

1.  I samarbeje med Vordingborg bibliotekerne, holder Carsten Berthelsen en ølsmagning og foredrag ”Ølrejsen”. Det foregår på Præstø bibliotek torsdag den 12 marts 2015 kl.19.00. Dørene åbnes kl.18.30.
Prisen er DKK50,00 excl. gebyr og billetterne købes hos Vordingborg bibliotekerne eller www.billetlugen.dk

2. Kom forbi Butik Spelsau i Stavreby  på påskelørdag den 4 april og smag på godt øl og fårkød, som udskænkes af DØE Vordingborg medlemmer. Adressen: Stavreby Strandvej 6, 4720 Præstø.
Det er fåretsdag i hele landet, så fåravlerne holder åbent hus.

3. Planlægningsgruppen er godt i gang med at få styr på Fransk Forårsmarked men mangler frivillige medlemmer. Opgaverne vil hovedsagelig består af markedsføring af vores afdeling, opsætning og nedtagning af vores to boder, hjælper bryggerierne hente øl osv fra deres vogn til boderne, hjælper brygger på vores boder ved opsætning og diverse gøremål.
Sæt kryds i kalenderen for fredag den 15, lørdag den 16 og søndag den 17 maj og hvis du allerede ved at du kan hjælpe, så sende en mail til formanden Søren Andersen på  sha4720@anarki.dk

4. Der er flere nye kommende arrangementer på hjemmesiden.

Højt skum,
Keith Duddles
Webmaster DØE Vordingborg