Nyhedsbrev 8-2016

 Nyhedsbrev DØE Vordingborg 10 august 2016

 

Kære medlemmer,

Vi håber at I har haft en god sommer med mange øloplevelser. Næstformanden har været i Storbritannien, hvor han besøgte Belhaven bryggeri i Dunbar i sydøst skotland. Rundvisningen endte i deres bar med smagning af bl.a deres 80 shilling (dejligt sødt øl) og deres cask brew serie.Uhm kan næsten smage dem når tænker på dem!!

Siden sidst:

1.Besøg hos Hugos vinkælder i Køge 

Ser fremad:

2.Rundvisning og efterfølgende ølsmagning på Masnedøfortet den 29/8

3.Datoer til kalenderen

Andet:

4.Spørgeskemaer.

5.Hjemmeside

Siden sidst:

1. Besøg hos Hugos vinkælder i Køge den 4 juni.

Vi var to der tog turen til Køge i pragtfuld vejr, hvor der var godt øl (bl.a. tjekkiske Ferdinand), Beatles musik, god mad fra grillen og mange glæde gæster i Hugos gård. Der var så mange at der blev hentet flere stol i flere omgangeog det var ligefør at vi sad på skødet! Ned ved havnen i The Old Irish Pub smagte vi bl.a. "Guiness Dublin Porter". Alt i alt en hyggelig tur og værd at tage til en anden gang, hvor vi håber der er flere medlemmer der har tid og lyst.

Ser fremad:

2.Mandag den 29 august kl.18.30: rundvisning og ølsmagning på Masnedøfortet

Aften starter med rundvisning af en kyndige som kender fortet ude og inde. Det vil vare en time til halvanden, derefter drager vi indenfor i et lille lokale ved siden af fortet, hvor der er plads til 20 (hurtig tilmelding hvis du vil sikre dig plads!). Her vil Søren Andersen fører os rundt i ølverden som har en tema passende til Masnedøfortet.

Pris: 80kr

Tilmelding til formanden inden den 24/8.

3. Datoer til kalenderen

 

September

Fredag den 2 høstfest udgår pga manglende tid til planlægning. Tages op til næste år.

Lørdag den 3 Ølletsdag. kl.10.30 vil næstformanden og en til står i Meny, Præstø og udskænke smagsprøver fra deres sortiment. Bagefter drikker vi en øl eller to i Tapavino, Præstø og spiser en bid mad. Alle medlemmer er velkommen til at deltage

Sidst i september/start oktober mandehørm i Adelgade, Præstø (der ønskes frivillige)

Oktober

Onsdag den 12 kl.19.00 årsmøde og amerikanske ølsmagning hos formanden. Tilmelding til Søren A.

November

Tirsdag den 8 kl.19.00 Ølsmagning i Meny, Præstø. Tilmelding i butikken.

4. Spørgeskema (survey monkey)

Vi har kun modtaget 8 svar, så husk at kigge i indbakke eller spammail og svar den korte spørgeskema, så vi kan vi finde ud af hvor jeres ønsker og behov ligger ift foreningen lokalt.

5. Hjemmeside

Søren Hansen har sagt ja til at hjælpe os med at modernisere og vedligeholde hjemmesiden og andet påfældende IT arbejde. Det er så fedt!!!!

Højt skum,

Søren Andersen og Keith Duddles