Indmeldelse

Danske Ølentusiaster er en forening, hvor styrken er medlemmerne. Det er frivillige medlemmer, der driver foreningen, og det er medlemmerne, der sikrer, at Danske Ølentusiaster kan arbejde for at styrke ølmarkedet og -branchen.

Der findes to typer af medlemskaber af Danske Ølentusiaster

Det er også muligt at give et medlemsskab i gave til en ølglad person, du kender. Medlemsskabet gives som et gavekort og kan både gives til én person og som et husstandsmedlemskab. Ved bestilling af gavekort skal der betales direkte med betalingskort (Dankort, Visa etc.)

Er du eller modtageren af et gavekort bosiddende i udlandet? Kontakt sekretariatet for indmeldelse på +45 4582 3400 eller sekretariat(at)remove-this.ale.dkSom bosiddende i udlandet er det desværre ikke muligt at melde sig direkte ind via hjemmesiden, ligesom der ikke kan bestilles gavekort til personer bosiddende i udlandet. 

Personligt medlemskab

Et personligt medlemskab af Danske Ølentusiaster koster 400 kroner årligt.

Du kan melde dig ind på siden 'Indmeldelse én person', som du finder i menuen til venstre.

Husstandsmedlemskab

To personer på samme adresse kan melde sig samlet ind som husstandsmedlemmer. Det vil oftest være mand og kone, der begge ønsker at være medlem, men vi blander os ikke i familieforholdet - bare man har samme adresse.

Et husstandsmedlemskab svarer til to personlige medlemskaber, når det gælder stemmeret, deltagelse i arrangementer, emailnyheder osv. Blot må man deles om bladet og medlemskortet. Til gengæld får man en klækkelig rabat - 250 kroner - på medlemskab nr. 2. Et normalt medlemskab koster 400 kroner om året, mens to personer i samme hustand kun koster 550 kroner om året.

I kan melde jer ind som husstand på siden 'Indmeldelse Husstand', som I finder i menuen til venstre.

Gavekort

Såvel personligt medlemskab som husstandsmedlemskab kan gives som gave.

Vi udsteder et flot gavekort, og sender det til dig sammen med et lille 'Ølentusiast-begyndersæt' og et velkomstbrev, hvor vi fortæller, hvem gaven er fra. Du kan så overrække gaven ved rette lejlighed. Der er plads til en personlig hilsen på gavekortet.

Gavekort bestilles og betales via siderne 'Gavekort én person' og 'Gavekort Husstand', som du finder i menuen til venstre. 

Skaf et nyt medlem og få rabat

Få 100 kroner i rabat på din næste kontingentopkrævning. For at få rabatten skal du i forvejen være medlem af Danske Ølentusiaster og derefter indmelde nyt medlem i foreningen.

Brug ale.dk til indmeldelsen og skriv "indmeldt af: navn og medlemsnummer" i feltet ”organisation” nederst på siden. 

Din rabat registreres, når vi kan se betalingen for det nye medlem.

Rabatten kan bruges én gang pr. årlig kontingentopkrævning.

Bosiddende i udlandet?

Kontakt Danske Ølentusiaster

Sekretariatet
v/ Rie Sørensen
Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

Tlf.: 45 82 34 00 - mail: sekretariat(at)remove-this.ale.dk

Mandag-fredag mellem 9.00-12.00

Betalingsmuligheder

Du kan betale dit kontingent på fire måder: 

1. Betal med betalingskort, for eksempel dit Dankort. Du kan forvente dit medlemskort i løbet af en uges tid.

2. Betal med MobilePay. Overfør pengene efter indmeldelse til 2143 8631 (husk at skrive fulde navn på den indmeldte person).

3. Betal med bankoverførelse. Danske Bank, Odense, reg.nr. 0996 kontonr. 0016787515 (husk at skrive fulde navn på den indmeldte person).

4. Få tilsendt betalingsoplysninger pr. mail.

Gavekortpakkens indhold