Ølfestival

Ølfestival 2022

Kom til Danske Ølentusiasters traditionsrige ølfestival og smag på øl fra hele landet.

Endnu engang skal vi mødes i Lokomotivværkstedet og denne gang er timingen perfekt. Mikkellers ølfestival åbner og vores ølfestival afslutter en helt unik Copenhagen Beer Week. Det bliver en uge i øllets tegn.

 

I oktober måned 2021 gennemførte vi en sikker og velsmagende ølfestival og efterfølgende har vi modtaget rigtig meget god og konstruktiv evaluering fra både gæster, udstillere og frivillige i form af evalueringsskemaer som blev sendt ud efterfølgende.
Med en svarprocent på over 10% har vi fået masser af gode og konstruktive input som vi kan arbejde videre med.

 

Som noget nyt har foreningens sekretariatsleder Rie Sørensen, fået festivalkoordinatorrollen (ikke festivalchef) for Ølfestival 2022. Udover Rie består festivalledelsen Annette Schultz Nielsen (frivilligansvarlig), Helene Withington, (markedsføringsansvarlig) og Carsten Buch (logistikansvarlig).

 

Festivalledelsen har ansvaret for at planlægge og gennemføre Ølfestival 2022 og det gøres i samarbejde med en stor gruppe af Danske Ølentusiasters frivillige og landsbestyrelsen.

 

Når dette læses har udstillerne fået invitationen til at deltage og standbookingen i fuld gang.
Vi ser frem til, at rigtig mange både gamle og nye udstillere har lyst til at deltage med både klassikere og helt nye øl.
Hold øje med ølfestival.dk samt vores Facebook, for her orienterer vi løbende om nye udstillerne.
COVID-19 er fortsat en ”trofast” følgesvend men Danske Ølentusiaster ser lyst på fremtiden.

 

Vi glæder os til maj måned, hvor vi igen kan åbne dørene til et brag af en ølfestival, hvor de gode smage, socialt samvær og (Corona) sikkerhed for vores gæster er i højsædet.

Tid og sted

21. maj 2022 kl. 11:00
Otto Busses Vej 5A, 2450 København

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 325 kr.

Tilmeld arrangement

Tlf: 45823400 festivalchef@ale.dk KØB BILLET HER