Godt øl til danskerne!

Danske Ølentusiaster

En uafhængig forbrugerorganisation, der arbejder for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser.

 

Vi repræsenterer danske ølforbrugere i Forbrugerrådet, i Dansk Retursystems kontaktudvalg og i den europæiske ølforbrugerorganisation EBCU, og vi arbejder dermed politisk på både nationalt og internationalt plan for at sikre gode vilkår for ølforbrugere, -producenter, -importører og -forhandlere.

Læs vores vedtægter

Læs vores folder

Er du nysgerrig på Danske Ølentusiaster, så kan du læse vores folder her. Læs blandt andet om vores lokalafdelinger, Tour de Biére, Ølsmagninger og meget mere.

Læs mere her

Danske Ølentusiaster fylder 25 år

Foreningen blev dannet d. 5. september 1998 på Carlsens Kvarter i Odense. I anledningen af vores 25 års jubilæum kan du her læse om foreningens udvikling set fra foreningens formænd igennem tiden.

Læs mere her

Rabatordninger

Med et medlemskort i Danske Ølentusiaster kan du få rabat på mange danske restauranter, barer og til øl-relaterede events. Kig efter "DØE Rabat" i vores kalender eller på Gode Ølsteder.

Mød andre ølentusiaster

Danske Ølentusiaster er Danmarks største sociale forening, og hvad kan være mere socialt en at dele godt øl med andre ligesindede. Mød dem i de 49 lokale afdelinger inddelt i 11 regioner.

Ølbrygning

Masser af viden og mange håndbryggere mødes i Danske Ølentusiaster til at smage hinandens håndværk og lære tips og tricks eller bare blive inspireret af de gyldne dråber. Skal du være med?

Kontakt os

Borupvang 3, 2750 Ballerup
Åbningstider

Henvendelse telefonisk mandag til fredag kl. 9-12