Smagen af Øl

Podcasten Smagen af Øl er et lytbart bibliotek over ølstilarter.

Øl er mere end bare den øl, du tager ned fra hylden i supermarkedet. Øl er smag, duft og nydelse, ligesom det er kultur, traditioner og et samlingspunkt for gode oplevelser.

 

Øl er også nuancer og detaljer, og til stor glæde for ølentusiasterne, er der ikke blot rig variation i udvalget af øl men også helt ned på den enkelte øltypes udtryk.

 

De smage, dufte og detaljer beskriver vi i podcasten Smagen af øl, der sætter fokus på den enkelte øltype. Podcasten, der kan benyttes som opslagsværk i takt med biblioteket udvides, føres an af de to værter, Carsten Berthelsen og Kasper Mundt-Nielsen.

 

Carsten Berthelsen er forfatter til 10 bøger om øl, han har afholdt tusindevis af ølsmagninger og er international øldommer. Han er også kendt fra TV, og i særdeleshed fra TV ZULU Natholdets Julekalender.

 

Kasper Mundt-Nielsen er journalist med et mangeårigt fokus på mad og drikke. Ansvarshavende redaktør på Danske Ølentusiasters medlemsblad Ølentusiasten siden januar 2023, og Årets Ølblogger 2020. 

 

Podcasten kan findes på de fleste services, eller lyttes direkte her på siden. Hør det seneste afsnit her, eller find alle afsnit i oversigten længere nede på siden.

 

Værterne

Kasper Mundt-Nielsen

Kasper er redaktør for Danske Ølentusiasters medlemsblad og vært på podcasten Smagen af Øl.

Carsten Berthelsen

Carsten er vært og kendt fra underholdende ølsmagninger rundt i landet.