Medlems kort og Gode Ølsteder - Se herunder

Ølmærke 2020

Stor hæder til Supervin: 

Får Danske Ølentusiasters ølmærke 2020

Supervin har bevist, at det også er et særligt godt sted at købe øl. Derfor får virksomheden nu Dansk Ølmærke, som uddeles hvert andet år.

For at få tildelt Dansk Ølmærke skal butikken udmærke sig ved at have et flot udvalg af øl og have stor viden om, hvad god øl er. Derudover skal personalet have både evne og vilje til at give vejledning i køb af god øl. Der skal også gerne være en løbende udskiftning i sortimentet og en pæn bredde i øltyperne, som gerne må være både indenlandske og udenlandske.

 Vi spurgte Lars Ziegler Pedersen, der er ansvarlig for udvalget af øl i Supervin, hvorfor Ølmærket i år landede hos virksomheden i Højene:

”Vi har jo flere års erfaring i at lave kampagner og ”vinfestivaler”, men i år havde vi også planlagt en stort anlagt ”øl-event”, i samarbejde med Danske Ølentusiaster Hjørring, hvor adskillige både bryggere og importører havde lovet at deltage. Jeg tror, det var en medvirkende årsag. Meningen var, at det skulle være en årligt tilbagevendende begivenhed, som langsomt skulle vokse. Desværre måtte vi aflyse, da coronaen lukkede Danmark. 

Derfor er vi særligt stolte over, at Danske Ølentusiaster alligevel har valgt at give os Dansk Ølmærke. Næste år skal vi nok vise, at vi virkelig har fortjent prisen. Vi agter at forbedre vores sortiment både i bredden og dybden, så vi ligesom inden for vinhandel får en skarp profil som leverandør af kvalitetsøl til særdeles konkurrencedygtige priser”.

Yderligere oplysninger:

Om Supervin:

Supervin driver en af Danmarks største vinportaler - www.Supervin.dk - samt Jyllands største fysiske detailbutik for vin, spiritus, øl, chokolade og lækkerier. Desuden har firmaet en hastigt ekspanderende BtB-afdeling, som arbejder med vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til virksomheder, organisationer og foreninger. Endelig har Supervin har desuden et søsterselskab, NOVIN, der beskæftiger sig med import og engrossalg.

Om Danske Ølentusiaster:

Danske Ølentusiaster arbejder blandt andet for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper og forsøger at oplyse og skabe debat om øl. Det en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8300 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger. Siden stiftelsen i 1998 har foreningen arbejdet for et alsidigt ølmarked og udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.

 

Se videoen

Sådan finder du dit digitale medlemskort

Vores medlemskort er fra 1. februar blevet digitale. Men det ved I sikkert allerede. Og I har sikkert også allerede været inde og hente den ned på jeres mobils hjemmeskærm. Vi vil gerne opfordre jer til at videregive denne viden i jeres nyhedsbreve og medlemsmøder. Og hvis nogen skulle ønske at modtage et plastik-medlemskort, når de skal fornye, hjælper vi også meget gerne med det, hvis man  finder det svært at gå ind på shop.ale.dk og bestille. I kan se videovejledning til at logge ind på godeølsteder.dk (Link til siden er også her),herunder. I kan også se videovejledning i at hente godeølsteder.dk ned på hjemmeskærmen herunder.

For at komme til "Gode Ølsteder" 

Klik her

 

I kan se videovejledning til at logge ind på godeølsteder.dk her.


I kan se videovejledning i at hente godeølsteder.dk ned på hjemmeskærmen her.

Uddelinger af Dansk Ølmærker samt øllets dag

Medlemsstatistik

Antal medlemmer lige nu: 74
Antal medlemmer for et år siden: 69
Vækst det seneste år: 7.25%

Medlemssammensætningen er lige nu således:

Mænd: 83.78%
Kvinder: 16.22%
Personlige medlemmer: 74.32%
Husstandsmedlemmer: 13.51%
Klubmedlemmer: 0.00%

 
Medlemsstatistikken indeholder også medlemmer med 'valgt lokalafdeling' - derfor kan der være flere medlemmer end i postnummeroversigten!

Postnummeroversigt

Lokalafdeling Hjørring dækker følgende postnummerdistrikter (antal medlemmer i parentes):9480 Løkken (2) - 9750 Østervrå (0) - 9760 Vrå (5) - 9800 Hjørring (35) - 9830 Tårs (3) - 9850 Hirtshals (2) - 9870 Sindal (17) - 9881 Bindslev (5)
I alt 69 medlemmer.

LOKALAFDELING HJØRRING

GRUNDLAGT 7. DECEMBER 2002
Lokalformand

Flemming Starcke-Jensen
Danmarksgade 37
9870 Sindal
40143012
flemming.starcke@remove-this.ale.dk
Lokalnæstformand

Arnold Simonsen
Silkehalevej 9
9800 Hjørring
98911741
40611701
arnold.simonsen@remove-this.ale.dk
Lokalredaktør

Arnold Simonsen
Silkehalevej 9
9800 Hjørring
98911741
40611701
arnold.simonsen@remove-this.ale.dk

Bestyrelsesmedlemmer

Kent Jørgensen  wiking@remove-this.has.dk

Telefon: 26 37 98 00

Lars Danielsen                lars.danielsen@remove-this.skolekom.dk

Telefon: 53 29 59 99

Jakob Fogh jfoghj@remove-this.gmail.com

Telefon: 20 14 54 29

 

Suppleanter:

Else-Marie Jensen og

Leif Jensen

Le-mjensen@remove-this.outlook.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er der mulighed for at se hvad der sker i lokalafdelingen.

Deltag

 

Har du materiale til denne side med tidligere arrangementer (tekst, billeder, downloads, mv.) Ligeledes hvis du har værtshuse/indkøbsteder- gerne med oversigt over udbud - må du meget gerne sende dette til lokalafdeling.hjoerring@remove-this.ale.dk